reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Stokrotko - wybacz pytanie, 3,5 roku to trwa i świadomie zdecydowalas się na dziecko z tym człowiekiem? Uh..
Trzeba mieć do siebie szacunek i w odpowiednim momencie powiedzieć dość.

reklama
Przepraszam jeśli przegięłam ze szczerością..możesz mnie ochrzanić jak Ci dzieki temu ulży

Ani mi to w glowie, Iwona... Probuje zebrac mysli.

Na Twoje pytania moze pozniej uda mi sie odpowiedziec.

Stokrotko - wybacz pytanie, 3,5 roku to trwa i świadomie zdecydowalas się na dziecko z tym człowiekiem? Uh..
Trzeba mieć do siebie szacunek i w odpowiednim momencie powiedzieć dość.

Tak, swiadomie. Bylam po rozwodzie, sama, desperacko szukalam odrobiny uczucia. Omotal mnie momentalnie. A problem wieloletniej nieplodnosci, wczesniejsze poronienie w drastycznych warunkach, malzenstwo, w ktorym niestety bylam ofiara - to wszystko sprawilo, ze moje poczucie wlasnej wartosci siegnelo poziomu piwnicy. Dlugo mialam ciezka depresje.

Jak wiesz coś innego to jej pomóż :-)

Gwiazda napisala na priv. Niestety! Wlasnie okazuje sie, ze Dania jest wykluczona z wielu europejskich umow i rozwiazan. Bez bystrego prawnika sie nie obejdzie.

Ani mi to w glowie, Iwona... Probuje zebrac mysli.

Na Twoje pytania moze pozniej uda mi sie odpowiedziec.

Tak, swiadomie. Bylam po rozwodzie, sama, desperacko szukalam odrobiny uczucia. Omotal mnie momentalnie. A problem wieloletniej nieplodnosci, wczesniejsze poronienie w drastycznych warunkach, malzenstwo, w ktorym niestety bylam ofiara - to wszystko sprawilo, ze moje poczucie wlasnej wartosci siegnelo poziomu piwnicy. Dlugo mialam ciezka depresje.

Gwiazda napisala na priv. Niestety! Wlasnie okazuje sie, ze Dania jest wykluczona z wielu europejskich umow i rozwiazan. Bez bystrego prawnika sie nie obejdzie.
Coś tak czula. Zielona zadzwoń do mamy. Opowiedz jej.

ZielonaStokrotko zgadzam się ze słowami Iwony, nic już więcej nie będę pisała. . porozmawiaj z kimś bliskim w Polsce i koniecznie szukaj prawnika jak najszybciej, czym dłużej bedzie to trwało gorzej dla Ciebie. Bądź silna i walcz o przyszłość dla swojego dziecka ! :*
Dżutka trzymaj się, najważniejsze że wszystko jest w porządku i wypoczywaj;)
Jolcia gratuluje wizyty;)
Paula_dabro trzymam kciuki :*

Dżudka - oby nic nie było, poleżysz, odpoczniesz i wyjdziesz. Zdrówka!
Mehle - witaj :)
Pauladabro - trzymam kciuki! Będzie dobrze!!
Zielona - ja już nie wiem co napisać, jest mi tak przykro, że tyle złego Cię spotkało :( Boże, ile można znieść? Jak Ci pomóc? :( Normalnie brak słów... :( Dobrze, że masz nagrania, może się przydadzą.

reklama
Do góry