reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Papagena mi przy bólach brzucha a raczej jajnika co myślę że to jednak te więzadła bo od kilku dni cisza to tez lekko twardnial brzuch. Wzięłam nospe i przechodziło.
Często też twardnial w związku z ostatnim ciężkim okresem w życiu prywatnym. Ale już przestał. I bóle ustąpiły jedynie dziś w nocy lekko ale może dlatego że za długo spałam na prawym boku a na prawej stronie mam maluszki...

Co do porodu to ja będę rodzic w 36 tc wiec to będzie czerwiec i obym dotrwala do tego bezpiecznego czasu wiec tym się nie martwię czy przenoszę. Chciałabym tylko donosić do bezpiecznego terminu dla dzieci.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
w poprzednich ciążąch miałam tez rózne terminy, dziewczynki urodziły się wg USG (termin wpisany w kartę) a na IP i tak liczyli sobie termin wg OM i komentowali że mogłabym jeszcze poczekać. Brakowałoby jeszcze żeby mi dali przeciwskurczowe i na podtrzymanie... W karty oczywiscię wpisali tydzień urodzenia wg ich wyliczeń i tak obydwie urodziły sie w 37 tyg. Dlatego teraz mnie to ponowne odchylenie tak drażni

margaritta tak maz rodowity Polak. nigdy by nam do glowy nie przyszlo, ze wyjedziemy, a po fajnych 4 latach to sie juz nie chce wracac...

moj tesc ma problem, byl na odwyku, ale caly czas wymaga kontroli, sprawdzania, strasznie to stresujace dla rodziny tym bardziej, ze jest kierowca zawodowym i chwila slabosci moze sie skonczyc tragicznie nie tylko dla niego... szkoda gadac dziewczyny :zawstydzona/y:

A mnie dziś dziewczyny pobolewa brzuch jak na okres, przespalam się chwilkę, cały czas leze i trochę się uspokoiło..macie takie bóle czasem? nie chce panikować i myślę że to od tego ze się wszystko tam rozszerza

Ja miałam tak w zeszłym tygodniu, przechodziło po nospie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

16 stopni sloneczko, pierwsze prymulki, wiosna w lutym?!

Marynka, u nas na piatek snieg zapowiadaja, wiec ta wiosna to bardzo krotkotrwala! ;)
A dom budujecie w A, czy w Polsce ?!

Rano pokłociłam się z moim,a jedzie na cały tydzień także fajnie jest :)

Ale to tak na serio, ze fajnie, bo odpoczniesz od niego i nie bedzie Cie draznil, czy tylko ironicznie ?

Julita2012, my nie obchodzimy walentynek. Wcale.

I jak sie wstawia zdjecia w poscie? Wczesniej nie mialam problemu, ale teraz chcac wstawic fotke, wyskakuje mi okienko z linkiem..?

A mnie dziś dziewczyny pobolewa brzuch jak na okres, przespalam się chwilkę, cały czas leze i trochę się uspokoiło..macie takie bóle czasem? nie chce panikować i myślę że to od tego ze się wszystko tam rozszerza

Silne bole mialam do ok.13 tc., pozniej sie uspokoilo, choc zdarza czasami.

Dziewczyny, chcialam Was zapytac o co innego. Czesto piszecie, ze Wam czasami brzuch twardnieje i, ze Was to niepokoi ( papagena ) ostatnio.

Mnie brzuch "staje" i "twardnieje" mocno praktycznie codziennie, glownie w nocy i rano - robi sie taki wypukly i totalnie twardy... Nie wiedzialam, ze to cos zlego... Nikt mi o tym nie mowil, myslalam, ze to zupelnie normalne ?!?

A teraz, z Waszych postow wynika, ze to mialby byc powod do niepokoju i ze to za wczesnie na stawiajace sie brzuch ?!? Dlaczego ? I co to znaczy ?!

reklama
zielona ja miałam sporadycznie twardnienie i pytalam gina o to, zapytał czy często tak mam to powiedziałam ze nie. wtedy stwierdził że jak rzadko to nic się nie dzieje.

Do góry