reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja mam termin wg usg na 5.07, wg @ na 9.07. Syna urodziłam 10 dni po terminie. Ciekawe jak teraz będzie.
zazdroszczę tak małego odchylenia w terminach. Ja mam 14 usg i 26 OM to prawie 2 tyg... w razie czego nie będę wiedziała. czy panikowac czy nie... POcieszam się, że dwie poprzednie ciąze u tego samego lekarza i porody wg USG więc do 14 będzie po wszystkim i nie będę myśleć czy już przenoszona czy nie...

Cześć dziewczyny, rzadziej się odzywam, bo jesteśmy na krótkich "feriach" i dostęp do komputera ograniczony, a z telefonu nie lubie pisac ;)
Mnie też dziś w nocy obudził ból brzucha. Mam nadzieję, że to w dalszym ciągu rozciąganie. Ale niestety zauważylam, że brzuch mi czasem twardnieje, więc jestem pełna obaw przed wizytą w przyszłym tygodniu. Strasznie strasznie nie chciałabym, żeby lekarz kazał mi leżeć...
Walentynek nie obchodzimy. Raczej wolimy sobie robić większe i mniejsze niespodzianki bez okazji.

@Jolcia_ mam nadzieję, że skórne atrakcje uspokoją się jak najszybciej, że też jeszcze i to Cię dopadło...

Ja mam jakąś wysypkę na rękach, ale chyba uaktywniło mi się uczulenie na cytrusy, które miałam w dzieciństwie. Wysypka identyczna jak wtedy. Jak nie przejdzie po odstawieniu owoców, to będę się też gdzieś wybierać do lekarza. W ogóle mam bardzo suchą skórę teraz, mimo, że nawilżam na okrąglo i tak potrafi piec.

@Kkasiulka gratuluje synka!:)

zazdroszczę tak małego odchylenia w terminach. Ja mam 14 usg i 26 OM to prawie 2 tyg... w razie czego nie będę wiedziała. czy panikowac czy nie... POcieszam się, że dwie poprzednie ciąze u tego samego lekarza i porody wg USG więc do 14 będzie po wszystkim i nie będę myśleć czy już przenoszona czy nie...
Ja mam tak samo.. z usg na 12go a z OM na 26go i to moja pierwsza ciąża i szczerze mówiąc taka różnica trochę mnie przeraża

reklama
Do góry