reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja mam termin wg usg na 5.07, wg @ na 9.07. Syna urodziłam 10 dni po terminie. Ciekawe jak teraz będzie.
zazdroszczę tak małego odchylenia w terminach. Ja mam 14 usg i 26 OM to prawie 2 tyg... w razie czego nie będę wiedziała. czy panikowac czy nie... POcieszam się, że dwie poprzednie ciąze u tego samego lekarza i porody wg USG więc do 14 będzie po wszystkim i nie będę myśleć czy już przenoszona czy nie...

Cześć dziewczyny, rzadziej się odzywam, bo jesteśmy na krótkich "feriach" i dostęp do komputera ograniczony, a z telefonu nie lubie pisac ;)
Mnie też dziś w nocy obudził ból brzucha. Mam nadzieję, że to w dalszym ciągu rozciąganie. Ale niestety zauważylam, że brzuch mi czasem twardnieje, więc jestem pełna obaw przed wizytą w przyszłym tygodniu. Strasznie strasznie nie chciałabym, żeby lekarz kazał mi leżeć...
Walentynek nie obchodzimy. Raczej wolimy sobie robić większe i mniejsze niespodzianki bez okazji.

@Jolcia_ mam nadzieję, że skórne atrakcje uspokoją się jak najszybciej, że też jeszcze i to Cię dopadło...

Ja mam jakąś wysypkę na rękach, ale chyba uaktywniło mi się uczulenie na cytrusy, które miałam w dzieciństwie. Wysypka identyczna jak wtedy. Jak nie przejdzie po odstawieniu owoców, to będę się też gdzieś wybierać do lekarza. W ogóle mam bardzo suchą skórę teraz, mimo, że nawilżam na okrąglo i tak potrafi piec.

@Kkasiulka gratuluje synka!:)

zazdroszczę tak małego odchylenia w terminach. Ja mam 14 usg i 26 OM to prawie 2 tyg... w razie czego nie będę wiedziała. czy panikowac czy nie... POcieszam się, że dwie poprzednie ciąze u tego samego lekarza i porody wg USG więc do 14 będzie po wszystkim i nie będę myśleć czy już przenoszona czy nie...
Ja mam tak samo.. z usg na 12go a z OM na 26go i to moja pierwsza ciąża i szczerze mówiąc taka różnica trochę mnie przeraża

reklama
Do góry