reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny dostałam uczulenia na nogach i pod pachami ... To samo miałam w 1 ciąży ... ten świąd mnie wykończy !!!!!! Miałyście coś podobnego???

Madzia kiedy dokładnie idziesz? ja 25 mam wizyte i wtedy powiem ze teraz już l4 chce bo ostatnie dwie wizyty odmawiałam. chyba ze ten brzuch nie odpuści to pójdę wcześniej

@Zielona_stokrotka, pierwsza rzecza ktora powinno sie zrobic to wlasnie polozyc, nogi ciut wyzej. brzuch twardnieje, bo sie macica rozciaga. ale jak masz regularnie trwadniecia i napiecia to tez sygnal, ze macica przygotowuje sie do porodu.
lekarze zalecaja tak jak pisza dziewczyny, magnez i nospe. to sie tez podaje w szpitalu gdy sa przedwczesne skurcze.
to, ze brzuszek twranieje jest ok, ale gdy sa pobolwania, ciagniecia i jakies nagle ataki bolu to ja bym skonsultowala.
a co do lekow, to sie zgadzam lepiej mniej niz wiecej.
jednak wole wziasc nospe gdyby cos sie dzialo niepokojacego

@marynka czasem tak jest, ze czlowiek nie planuje tego by zostac a zostaje. ja bylam rok w Anglii, ciezko bylo wrocic, ale studia, ostatni rok (bo to byla dziekanka) jednak byly wazne.

pol dnia ogladam filimiki z Mieszkiem, i jest mi k...a tak zle, przeryczalam caly dzien, stawiam sie do pionu, ze nie moge dzidzi denerwowac, ale za chwile znow chlipie w poduszke. tak bardzo mi zle.... nie wiem co ja ze soba poczne jutro. Mam jutro psychologa, a potem jedziemy na cmentarz. chcialabym zakopac sie w poduszke....
jutro sa/byly Mieszka pierwsze urodziny.

pol dnia ogladam filimiki z Mieszkiem, i jest mi k...a tak zle, przeryczalam caly dzien, stawiam sie do pionu, ze nie moge dzidzi denerwowac, ale za chwile znow chlipie w poduszke. tak bardzo mi zle.... nie wiem co ja ze soba poczne jutro. Mam jutro psychologa, a potem jedziemy na cmentarz. chcialabym zakopac sie w poduszke....
jutro sa/byly Mieszka pierwsze urodziny.

To zrozumiałe, że teraz o nim myślisz. Tulam Cie mocno.

@Zielona_stokrotka - to moga być skurcze Braxtona-Hicksa. Albo bobas daje Ci znać, że coś mu nie odpowiada. Wrzucam link, może znajdziesz tu jakąś odpowiedź dla siebie.
https://parenting.pl/portal/twardniejacy-brzuch-w-ciazy

reklama
Do góry