reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzieki dziewczyny! czyli duzo z Was uzywa! Kurcze bo to juz jest przesada, tak sie meczy nic nie pomaga, jak nie dorwe na allegro to moze w mediamarkt... Szkoda mi dzieciaczka, we wtorek ma bal przebierancow, szkoda ominac!

Dzieki dziewczyny! czyli duzo z Was uzywa! Kurcze bo to juz jest przesada, tak sie meczy nic nie pomaga, jak nie dorwe na allegro to moze w mediamarkt... Szkoda mi dzieciaczka, we wtorek ma bal przebierancow, szkoda ominac!
No jasne...

A propo balu u nas Maja dziś miała taki bal przebierańców.
Oczywiście była Elza:)

Witajcie jestem po wizycie u gin wiec usg tym razem nie miałam a tak czekałam :-( no cóż zbadał mi ciśnienie wagę sprawdził wyniki krwi i moczu i cytologia..powiedział,że mam przyjść za 4 tygodnie da mi skierowanie na krzywa cukrowa i na badanie USG ale jakiś inne zaraz zrobię zdjęcie co jest na tej liście co mi dal i zobaczycie same...czy wy też tak macie?????
Nie jesteś w Polsce? Ja mam zawsze usg...

Nie wiem co z tym kaszlem Mlodego. Potrzebuje porady: czy ktoras z Was ma moze inhalator i moze mi jakis polecic? W 4 aptekach nie bylo, a w sklepie "medycznym" za 250 euro i nie wiem czy maly go zaakceptuje i sie sprawdzi. Pomozcie prosze! Moze dorwe aukcje na allegro z wysylka za granice.
Ja mam inhalator ale nieznanej firmy. Kupiłam pierwszy lepszy z końcówkami dla całej rodziny. Za 200 zl. PatrZ żeby było dużo końcówek i różnej wielkości

Kurde zazdroszczę Tym które już czują dzidziulki. Ja dalej nic 18 tydzień, zapominam że jestem w ciąży. Bo tu w anglii nie mam dużego lustra i nie widzę brzucha :p ehhhhh. ..

witajcie dziewczyny. ja po pracy zjadłam talerz frytek z ziemniaków i później zasnelam. jak się obudziłam to tak mi niedobrze bylo ze do tej pory nic nie jem. mały mnie dziś kopie cały dzień. mój zły bo jak tylko dotyka brzucha to się uspokaja i tylko raz udało mu się wyłapać kopniecie :) jutro mam ustny egzamin z prawa, nie wiem jak to przetrwam..

reklama
Do góry