madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez mam inhalator i raz próbowaliśmy ale Młody się to boi. A ja tak szczerze to nie wiem ile czego tam wlewać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jasne...Dzieki dziewczyny! czyli duzo z Was uzywa! Kurcze bo to juz jest przesada, tak sie meczy nic nie pomaga, jak nie dorwe na allegro to moze w mediamarkt... Szkoda mi dzieciaczka, we wtorek ma bal przebierancow, szkoda ominac!
Nie jesteś w Polsce? Ja mam zawsze usg...Witajcie jestem po wizycie u gin wiec usg tym razem nie miałam a tak czekałam :-( no cóż zbadał mi ciśnienie wagę sprawdził wyniki krwi i moczu i cytologia..powiedział,że mam przyjść za 4 tygodnie da mi skierowanie na krzywa cukrowa i na badanie USG ale jakiś inne zaraz zrobię zdjęcie co jest na tej liście co mi dal i zobaczycie same...czy wy też tak macie?????
Ja mam inhalator ale nieznanej firmy. Kupiłam pierwszy lepszy z końcówkami dla całej rodziny. Za 200 zl. PatrZ żeby było dużo końcówek i różnej wielkościNie wiem co z tym kaszlem Mlodego. Potrzebuje porady: czy ktoras z Was ma moze inhalator i moze mi jakis polecic? W 4 aptekach nie bylo, a w sklepie "medycznym" za 250 euro i nie wiem czy maly go zaakceptuje i sie sprawdzi. Pomozcie prosze! Moze dorwe aukcje na allegro z wysylka za granice.
Needi to aż dziwne,chyba,że prywatnie chodzisz. Wg zaleceń nfz masz 3 usg w PL. Chyba,że masz wskazania. Ja po 20 tyg będę miała co 4 tygodnie.Nie jesteś w Polsce? Ja mam zawsze usg...