reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jolcia zdziwisz się, zaczęłam 17, ciąża jest starsza niby parę dni wiec niewiele więcej. myślę Jolcia ze to kwestia bardzo indywidualna, chociaż moja siostra nawet szybciej odemnie czuła ruchy. lekarz po badaniu również stwierdził że powinnam juz czuć, w zasadzie nie zapytałam dlaczego bo juz te ruchy czułam wiec nie pociągnełam tematu. może i moja pierwsza ciąża ale takie ruchy jakie czuje na dzień dzisiejszy juz nie da się pomylić z jelitami ani nawet z burczeniem w brzuchu ;)
Lizzy tez napilam się przed chwila coli z nadzieją ze pomoże mi w trawieniu ale fakt, smakuje niesamowicie :D

reklama
Iwonko dziękuję za rady. Dużo mi pomogłaś. Przede wszystkim uświadomiłaś mi że nie wiele zdziałam z tym gryzieniem drzewek. Mam tylko nadzieję że wyrośnie z tego.

Malinko z każdym dniem będzie coraz lepiej. Dzielny malutki rycerzyk❤ .

Ja dziś znowu nic, chociaż ciągle sprawdzam to miejsce ce wczoraj... ale to było tak delikatne, że nawet jak chodzę i by tak kopał to bym nie czuła...
A i pozwoliłam.sobie na szklankę coli... staram.się nie pić teraz takich rzeczy, ale nie wytrzymałam. W życiu tak dobrej coli nie piłam!
Needi, najważniejsze, że się uspokoiłaś! Mi gin mówił, że jak coś niepokojącego to do szpitala o każdej porze. Zwłaszcza uczulił, że z nisko umiejscowionym łożyskiem.może zdarzyć się krwawienie... ale póki co spokój...
Ja na cole miałam ochotę przez pierwsze dwa miesiące. Teraz patrzeć nie mogę na nią...ale wodę tylko gazowana pije po niegazowanej mi nie dobrze nie wiem czemu. I jak mam ochotę to fante tez pije. Często się zapowietrzam a gazowane pomaga mi odbić inaczej bym pękła.

Niby mówia jedz co chcesz pij to na co nas ochotę a potem ze gazowane nie bo maluszki kolke będą mieć... nie wiem czy coś w tym jest...ale jakoś nie umiem sobie odmówić

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Julka- no tak tak to kwestia indywidualna :) masz rozbrykane maleństwo ;) nie zazdroszczę później ;) Ami pod koniec tak kopala że mnie bolało...

Jolcia kochana przeżyje wszystko, mi się może dziać wszystko, byleby z dzieckiem bylo ok, długo się o nie starałam :) z resztą kto ma przeżyć jak nie my kobiety ? ;)

Cześć.

Julka suknia jedna jak i druga piękne. Będziesz piękna Panna Młoda.

Ja mam 4 kilo na plusie piersi o jeden rozmiar w górę. Musze kupić stanik dziś jakiś bo jeden mam już...

Dziś wizyta popołudniu...mam nadzieje ze będziemy widzieć juz drugiego szkraba co jet w brzuchu. Chociaż już zwątpilam żeby tam był chłopak. Myślę juz o dwóch dziewczynkach.

Wczoraj zjadłam chyba z 7 pączków [emoji16]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Hej
Ja tak.na szybko, bo w szpitalu jestem. Wczoraj miałam jakieś mikro plamienie chyba od stanu zapalnego z którym walczę albo to może być uczulenie na luteine. Zrobili mi usg, z dzidzia Oki, szyjka trzyma.
Czekam.na kolejne badania
Trochę mi się brzuch napina ale to może być reakcja na ruchy Dzieciątka które czuję 3 dzień
Wracaj szybko do domku:)

reklama
Kurcze jak mi COLA w ciazy smakuje, co prawde nie pilam od 2 tygodni a wy mi tu z nia wyjezdzacie... Po plackach przyszla mi chcec na slodkie i takie dorwalam cos, cale 4 sztuki zjedzone i mnie zamulilo :rofl2:
bba89e21a18772f4.jpg

Załączniki

• bba89e21a18772f4.jpg
    bba89e21a18772f4.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 187
Do góry