reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

taka chce na poprawiny

Załączniki

• 1f5beb105a77694a3cd6b7f53d446096.jpg
    1f5beb105a77694a3cd6b7f53d446096.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
A jak było w zeszłoroczne lato? Upale tak działa że śpisz?

zwlszorocznw lato przetrwałam na lekach wiec było ok ale teraz już czasem leki nie pomagają na moja padaczkę wiec w upały będą straszne a leków do końca ciąży nie chcemy zmieniać ani zwiększać wiec zobaczyny jak będzie w tym roku najwyżej będę dużo spala ;)

zwlszorocznw lato przetrwałam na lekach wiec było ok ale teraz już czasem leki nie pomagają na moja padaczkę wiec w upały będą straszne a leków do końca ciąży nie chcemy zmieniać ani zwiększać wiec zobaczyny jak będzie w tym roku najwyżej będę dużo spala ;)
Mąż bedzie miał służbę ;-)

Mąż bedzie miał służbę ;-)

raczej nie ;) on pracuje na dole wiec nawet zero kontaktu . Na szczęście koleżanką przyjeżdża wiec będzie ze mną jak go nie będzie na zmianę z drugą. Dziadek i teściowa będą zakupy ogarniali ;) Wiec juz wszystko ustalone mam z nimi .Zresztą przyjaciółki mam takie ze one nawet jak było źle to mi w domu sprzątaly wiec opieka lepsza niż na polozniczyny hahah . Po szpitalu tez będą przez tydzień ze mną gdyby mój urlopu nie dostał ;) wiec damy rade ;)

Dziewczyny jestem juz po dentyście i powie m Wam nie było źle :-) mam fantastyczna dentystke powiedziała ze póki mogę wytrzymać nie będzie mi dawać znieczulenia i nie dała aż mi zrobiła dwa zęby od razu super!!!!była mega delikatna pytała czy wszystko ok robiła przerwy..na prawdę było super :-) póki co mam święty spokój.Powiedziala ze od 4 do 7miesiaca można leczyć zęby nie wyrywać ale leczyć:-) no nic to z tym miłym akcentem życzę Wam spokojnej dobrej nocy :-) do jutraaaaa

Hej!

Mąż znów miał ciężką noc, w ogóle nie spał bo mały śpi tylko jak się go za rączki trzyma, a i tak potrafi się zerwać gwałtownie i dostać napadu płaczu. Z siusiaczkiem już na szczęście lepiej, nie boli go. Ale ten brak snu wykańcza moich mężczyzn.

Maciek miał dziś rentgen, wyszło, że ma jeszcze trochę płynu w opłucnej i otworzyli mu dren. Być może z tego powodu tak się zrywa. W dzień jak dostanie leki przeciwbólowe jest ok, nawet na chwilkę siada. Ale spanie masakra... no i marudny z tego braku snu okropnie...

Ja dziś połasiłam się na 3 pączki i never again. Cukier mój wróg!!!

I tyle, co pamietam:

Hope, super ze mąż już w domu.

Julka, śliczna suknia.

Jolcia, super że możesz makaron.

Iwona, jak ochłoniesz - pisz.

Ile kto zjadł pączków, hę? :) przyznawać się, kto jeszcze nie pisał :p

Hej!

Mąż znów miał ciężką noc, w ogóle nie spał bo mały śpi tylko jak się go za rączki trzyma, a i tak potrafi się zerwać gwałtownie i dostać napadu płaczu. Z siusiaczkiem już na szczęście lepiej, nie boli go. Ale ten brak snu wykańcza moich mężczyzn.

Maciek miał dziś rentgen, wyszło, że ma jeszcze trochę płynu w opłucnej i otworzyli mu dren. Być może z tego powodu tak się zrywa. W dzień jak dostanie leki przeciwbólowe jest ok, nawet na chwilkę siada. Ale spanie masakra... no i marudny z tego braku snu okropnie...

Ja dziś połasiłam się na 3 pączki i never again. Cukier mój wróg!!!

I tyle, co pamietam:

Hope, super ze mąż już w domu.

Julka, śliczna suknia.

Jolcia, super że możesz makaron.

Iwona, jak ochłoniesz - pisz.

Ile kto zjadł pączków, hę? :) przyznawać się, kto jeszcze nie pisał :p
Malinka dobrze ze się odezwałaś..na prawdę Maciuś jest wielki!Wiadomo ze dorosły tez się meczy bo nie śpi bo się martwi ale da sobie radę a dziecko bardziej wszystko przeżywa a i tak na prawdę dajecie rade i Maciek jest silny chłopak super!!!!!!!!!Trzyma Was za ręce bo się boi..bo już ma na pewno dosyć chciałby biegać bawić się a nie..Życzę Wam wszystkiego co najlepsze..przede wszystkim zdrowka zdrowka zdrowka dla Maciusia:-)

Ja zjadlam 3 paczki przyznaje się i dwa placki racuchy i mleko zimneeee i juz starczy mam dosyć pączkow na dlugoooo :-)

reklama
Do góry