reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny!

Malinko, dużo dużo zdrówka dla Maciusia.

Julka, prześliczne sukienki!

Ja nie jestem pewna czy czuję ruchy, bo zazwyczaj jak coś poczuję, po chwili zbiera mi się na za przeproszeniem bąka :) Moja mama twierdzi, że to właśnie ruchy dziecka mogą to wywoływać.
Póki co drugi dzień leżę w łóżku, bo coś mnie wzięło.A najgorszy nieustający, pulsujący ból glowy.

reklama
Julka moja kolezanka miala prawie ze identyczna sukienke... wygladala pieknie. Zjawiskowo.. jak kopciuszek :) napatrzeć sie na Nia nie moglam... ten dol sukienki robi taki swietny efekt :)

Bleair witaj :) moj gin nie nalega na 3d bo ma sprzet bez tego ale jak chce zrobic 3d bo to swietna pamietka :) z pierworodnym robilam i tym razem tez chce i musze jakos moze namówić bo to 30e roznicy...

Malinka1984 wiadomo mniej wiecej kiedy Was wypuszcza? Buziaki od e-ciotek ;)

Migotka, współczuję głowy.

Needi, ruchy liczy się dopiero po 20 tag, nie ma co się martwić.

Patuska, ale ci dobrze, ja za 3 tygodnie się może dowiem, jaka płeć.

Lizzy, gratuluję kopniaków.

Julka, u mojego męża szefowe w zawieszeniu, jeszcze im nic nie zaproponowali. Mam nadzieję, że niżej czystka schodzić nie będzie...

Fazerka, za wcześnie na takie info. Przeszedł operacje na klatce, ma otwarty dren... myślę, że jeszcze z tydzień na pewno...

Malinka o co chodzi z tym liczeniem ruchów po 20 tyg ja dzisiaj zaczęłam właśnie 20 tydzień ( tzn 19 tydzień 1 dzień)?

Cześć dziewczyny!

Malinko, dużo dużo zdrówka dla Maciusia.

Julka, prześliczne sukienki!

Ja nie jestem pewna czy czuję ruchy, bo zazwyczaj jak coś poczuję, po chwili zbiera mi się na za przeproszeniem bąka :) Moja mama twierdzi, że to właśnie ruchy dziecka mogą to wywoływać.
Póki co drugi dzień leżę w łóżku, bo coś mnie wzięło.A najgorszy nieustający, pulsujący ból glowy.
Mnie też coś rozkłada:(

Malinka o co chodzi z tym liczeniem ruchów po 20 tyg ja dzisiaj zaczęłam właśnie 20 tydzień ( tzn 19 tydzień 1 dzień)?
W sumie nie od 20 tylko dalej chyba od 24 liczysz ruchy bobasa. Na 12 godz powinno być min 10 ruchów. Pozwala to samej oceniać czy wszystko ok.

Mi chodziło o to że od wczoraj nic nie czuję ale faktycznie dziecko mogło się przedmieścić w głąb

Malinka, uściski i kciuki za Maciusia!!! Dzielny jest chłopczyk :*

Biustu nie oddam, bo w życiu takiego nie miałam, muszę się nacieszyć, bo potem będzie tylko gorzej ;)

Hej
Ja tak.na szybko, bo w szpitalu jestem. Wczoraj miałam jakieś mikro plamienie chyba od stanu zapalnego z którym walczę albo to może być uczulenie na luteine. Zrobili mi usg, z dzidzia Oki, szyjka trzyma.
Czekam.na kolejne badania
Trochę mi się brzuch napina ale to może być reakcja na ruchy Dzieciątka które czuję 3 dzień

reklama
Hej
Ja tak.na szybko, bo w szpitalu jestem. Wczoraj miałam jakieś mikro plamienie chyba od stanu zapalnego z którym walczę albo to może być uczulenie na luteine. Zrobili mi usg, z dzidzia Oki, szyjka trzyma.
Czekam.na kolejne badania
Trochę mi się brzuch napina ale to może być reakcja na ruchy Dzieciątka które czuję 3 dzień
Hej :-)

Do góry