reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
malinko co dnia bedzie lepiej, odpoczywajcie!
agnesdem fajna dentystke masz!
gwiazda ale sie ustawilas :laugh2: ja juz zapowiedzialam, ze jesli nie bede potrzebowac, to nie chce nikogo do pomocy, tylko krotkie odwiedziny po porodzie. przy G mama byla 3 tygodnie, potem tesciowa ze swoja siostra 2 tygodnie. nie bylo co robic takie nudy, a jak chcialam cos zrobic: posprzatac, itp to mi robote z rak wyrywaly i kazaly odpoczywac. pierwszy rok G to idylla, jadl, spal, siku, kupa, troszke zabaw. potem sie jatka zaczela :laugh2:

mi moj spory biust strasznie przeszkadza, jak biegam to gonia te cycole na wszystkie strony, bez stanika ani rusz, mam nawet specjalny do spania, ja marze o plaskich cyculach, no ale maz by mnie bez nich chyba z domu przepedzil :laugh2: jak mam dekolt widze jak mu tylko wzrok zjezdza :rolleyes2: jak schudlam do 46 kg to mialam zaledwie C :hmm: oddam ze 2 rozmiary w kazde rece :laugh2:

paczka nie zjadlam, wpadne do pl to cukiernie wykupie :rofl2:

ja tez sie nie wybieram na 3/4 D, malo kiedy mam czas na zdjecia G popatrzec a co dopiero taki filmik szukac, odpalac... to nie dla mnie :zawstydzona/y: chociaz z 2. strony bunt nastolatka, a tu as z rekawa, jak sie nie uspokoisz to wrzucam na fejsa twoje 3D z brzucha :rofl2: musze to przemyslec :happy2:

nos zapchany, gardlo puscilo, ale slabosc w nogach, miesniach, obym jutro obudzila sie jak nowonarodzona...

Malinka- dzielni Ci Twoji mężczyźni :) mam nadzieję że Maciuś z dnia na dzień będzie czuć się lepiej i noce też będą przesypiane :) jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia :)

A ja nie mogę spać bo wczoraj o 17 ostatni raz poczułam kopniaka i do tej pory nic i teraz fiksuje. Nie było kopniakow to się martwiłam jak się pojawiły to też się martwię. Ale zawsze w nocy szalała i przed samym spaniem a teraz nie czułam nic. Dobra tylko bez paniki. :'(

Cześć.

Julka suknia jedna jak i druga piękne. Będziesz piękna Panna Młoda.

Ja mam 4 kilo na plusie piersi o jeden rozmiar w górę. Musze kupić stanik dziś jakiś bo jeden mam już...

Dziś wizyta popołudniu...mam nadzieje ze będziemy widzieć juz drugiego szkraba co jet w brzuchu. Chociaż już zwątpilam żeby tam był chłopak. Myślę juz o dwóch dziewczynkach.

Wczoraj zjadłam chyba z 7 pączków [emoji16]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
Witajcie dziewczyny. Nie było mnie jeden dzień w pracy i były zwolnienia, właściwie odkąd PIS przejął władzę, to już wymienili połowę ludzi. Dobrze, że stąd idę bo tak się nie da pracować.

Do góry