Kamcia2810
Fanka BB :)
Margerrita gratuluję ruchów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podał powód?
Hej dziewczynki ja dziś zaliczyłam sklepy i po robiłam zakupy Żeby było śmiesznie ja chyba tu najszybciej kupuje ale ze względu na moja choroba chce mieć na maj wszystko dopięte na ostani guzik a więc w niedziele mam urodziny I dostałam na nie i kołdrę i poduszkę i cala poszwe z ochraniaczami oraz buciki ale miała ucieche; ) a w ładnie w pepeco są fajne wyprzedaże dresy polarowe przecenione z 30 zł na 7 zł wiec się opłacało na juz 6-9 miesięcy
Tak ze się chwale; )
Co do porodu będę miała cc i strasznie się boje ;( chodź sama nie wiem czego
podobno tylko do lipca upały i znowu susze a sierpień już nie..A ja powiem wam szczerze, że bardziej boje się upałów i tego jak będę się czuć niż porodu.
no nie radzę w upał puścić wiatraczka na dziecko a potówki to koszmar, W faldkach noworodka robią się szybciutko w upały. Jak jest chłodniej to zawsze możesz dodatkowo ubrac a rozebrać juz ni etak łatwo. Ja pamiętam zeszłoroczne temperatury. W nocy 28stopni w domu wyprowadzało z równowagi wszystkich a co dopiero takiego maluszka. Szczerze mówiąc wołałabym deszczyk niż upał ale co ma byc to i tak będzieDamy radę,co takiego strasznego w pięknej pogodzie ? Lepiej żeby lało i była dobiijająca pogoda skoro urodzilysmy? Ja jestem bardzo szczęśliwa że rodze na lato. Chłodzic można się klima,której nie mam HEHE, albo wiatrakiem albo po prostu się pryskac woda. Nie wierzę że dzieciakowi będzie jakoś strasznie źle,wiadomo że nie będzie leżał w pełnym słońcu.