Miałam, własnie też na patologii. I to mnie zdnerwowało, Wg przepisów powinno mnie się zapytac o zgodę, zwłaszcza że ginekologia to nie otwieranie buzi.. Ja wiem,że muszą sie uczyc i nie mam nic przeciwko o ile towarzyszyłoby lekarzowi max 2 studentów a nie 7. Wtedy byłam młoda i zestresowana, teraz w razie czego wygonię jak zobaczę, że taki tłum ma byc przy tym, ani ja małpa ani szpital nie jest zooA tak a pro po publicznego pokazu, mieliście styczność ze studentami na porodówce? Ja na patologii dosyć często. Raz na badaniu było ich z ośmioro i każdy chyba a innej narodowości i rasy. Normalnie miałam chęć zaśpiewać "wszystkie dzieci nasze są"
reklama
tylko,że sam poród to nie wszystko, czasami jest kilką dób na patologii i spacery do gabinetu lekarza, szasami spacery 12h po korytarzu by urodzić a pózniej przewijanie dzieciaczka i tez by pasowało by tyłkiem nie świecićNie będziesz myślała co masz na sobie podczas porodu. Zresztą to będzie we krwi więc nie przejmuj się
Gorzej wspominam rodzenie łożyska niż dziecka, ZWłaszcza,że lekarz bardzo mi uciskał brzuch przed tymPowiem wam, że ja też po porodzie czułam się rewelacyjnie a dokładnie jak tylko parte mi odeszły. Później szycie i jak mi tylko dali emilke to zapomnialam, że urodziłam. Ze szczęścia miałam tyle energii, że mogłabym góry przenosić. A nawet z tego wszystkiego stwierdziłam, że sama wezmę prysznic bez obstawy (nikt mi nie powiedział, że tylko chwilę i pod letnią wodą) a, że ja uwielbiam gorącą to omdlalam pod prysznicem hehe Jak już doszłam do siebie to na sale szlam slalomem jak pijana Zabawnie bylo
Kamcia2810
Fanka BB :)
Oczywiście, wpadaj do Bieruniaooooooo nieeeeeeeeeeee jakie piekneeeeeee moge kawałeczek?
http://allegro.pl/koszula-damska-ciazowa-felicita-nocna-karmienia-s-i5697724827.html o takie coś znalazłam
Jolcia_
Iwona - kupisz sobie koszule do karmienia przed porodem no stress
madziolina_p
Iwona no to jakaś dłuższa koszulkę ale jest jeszcze czas
Needi
Podał powód?Musiala chyba miec BAAARDZo luzne i duze spodnie przed ciaza!
Bo brzuch "po" przewaznie jest nadal ogromny i zaraz po porodzie wiekszosx wyglada, jakby nadal byla w ciazy.
A w ogole chcialam sie wyzalic... Jestem WSCIEKLA !!! Nasza sytuacja ekonomiczna jest naprawde kiepska, m.mial mozliwosc latwego dorobienia duzych pieniedzy ( dla nas duzych ), bo w weekend mogl dostac ok.5tys koron za wykonanie pewnej pracy... I, kretyn, powiedzial "nie"...
A dom sie sypie, remont trzeba totalny zrobic, kiepsko jest i tak, a on powiedzial "NiE" TAKIEJ okazji
reklama
Dziewczyny jak z waszymi rozstepami? Ja niestety załamuje się powoli bo mam ich dość trochę na piersiach.. geny.. a smarowałam ziają dla kobiet w ciąży od początku bo przeczuwałam,że może się tak zdarzyć.. ale nie sądziłam że aż tak! Bardzo mnie to martwi i smuci bo trochę je już widać nawet przy głębszym dekolcie. Jak u was ?