reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej dziewczynki ja dziś zaliczyłam sklepy i po robiłam zakupy ;) Żeby było śmiesznie ja chyba tu najszybciej kupuje ale ze względu na moja choroba chce mieć na maj wszystko dopięte na ostani guzik :) a więc w niedziele mam urodziny I dostałam na nie i kołdrę i poduszkę i cala poszwe z ochraniaczami oraz buciki ;) ale miała ucieche; ) a w ładnie w pepeco są fajne wyprzedaże dresy polarowe przecenione z 30 zł na 7 zł wiec się opłacało na juz 6-9 miesięcy ;)

Tak ze się chwale; )

Co do porodu będę miała cc i strasznie się boje ;( chodź sama nie wiem czego :(

Załączniki

• 1454526877829.jpg
    1454526877829.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 63
  • 1454526891997.jpg
    1454526891997.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 65
Dziewczyny jak z waszymi rozstepami? Ja niestety załamuje się powoli bo mam ich dość trochę na piersiach.. geny.. a smarowałam ziają dla kobiet w ciąży od początku bo przeczuwałam,że może się tak zdarzyć.. ale nie sądziłam że aż tak! Bardzo mnie to martwi i smuci bo trochę je już widać nawet przy głębszym dekolcie. Jak u was ?
Ja mam na cyckach ale to wyszły mi dopiero jak zaczęłam karmić Martynke. A teraz jeszcze nowych nie ma. W pierwszej smarowalam się tylko olejkiem migdalowym a teraz tym olejkiem połączonym z oliwką z hipp

Hej dziewczynki ja dziś zaliczyłam sklepy i po robiłam zakupy ;) Żeby było śmiesznie ja chyba tu najszybciej kupuje ale ze względu na moja choroba chce mieć na maj wszystko dopięte na ostani guzik :) a więc w niedziele mam urodziny I dostałam na nie i kołdrę i poduszkę i cala poszwe z ochraniaczami oraz buciki ;) ale miała ucieche; ) a w ładnie w pepeco są fajne wyprzedaże dresy polarowe przecenione z 30 zł na 7 zł wiec się opłacało na juz 6-9 miesięcy ;)

Tak ze się chwale; )

Co do porodu będę miała cc i strasznie się boje ;( chodź sama nie wiem czego :(
no w Twojej sytuacji to się nie dziwię ale pewnie w maju to i ja zacznę:) mój mąż twierdzi,że sam zrobi kołyskę:D doceniam gest ale ja nie lubie kołysek, nie wiem jednak czy nie czeka mnie patzrenie na nią ;)

Ja mam na cyckach ale to wyszły mi dopiero jak zaczęłam karmić Martynke. A teraz jeszcze nowych nie ma. W pierwszej smarowalam się tylko olejkiem migdalowym a teraz tym olejkiem połączonym z oliwką z hipp
ominęły mnie rozstępy i w pierwszej i drugiej ciązy, mimo,że stosowałam tradycyjny balsam do ciała, jak i przed ciążą. Zaczęły mi wychodzić na biodrach zwyczajnie z wiekiem i etapami chudnięcia i tycia i już nic nie pomagało, nawet apteczne balsamy za 200 zl

:( nie wiem co robić. Smarowałam do wczoraj jakimiś balsamami z apteki nie pamiętam jak się nazywały,teraz został mi tylko olej kokosowy i będę musiała coś kupić znów,jestem w UK teraz u rodziców więc nie wiem co tutaj dostanę...

:( nie wiem co robić. Smarowałam do wczoraj jakimiś balsamami z apteki nie pamiętam jak się nazywały,teraz został mi tylko olej kokosowy i będę musiała coś kupić znów,jestem w UK teraz u rodziców więc nie wiem co tutaj dostanę...
nie pomogę w sprawie balsamu, niestety nie znam skutecznego, wiem,że tzreba dużo pić bo elastycznośc skory wynika z jej nawilżenia, ale jeśli ma się genetyczną skłonnośc to i tak wyjdą

Mi niestety też wyszły na cyckach, ale to przez to, że z małego B szybko zrobiło się duże D :/ po karmieniu też mi wyszły jak schudłam. Na szczęście skóra na brzuchu ocalala.

reklama
A tak a pro po publicznego pokazu, mieliście styczność ze studentami na porodówce? Ja na patologii dosyć często. Raz na badaniu było ich z ośmioro i każdy chyba a innej narodowości i rasy. Normalnie miałam chęć zaśpiewać "wszystkie dzieci nasze są" ;)

mi tam nie przeszkadzaja, niech sie ucza. choc jak Mieszko mial usg brzuszka robione to oprocz nas, lekarki, i naszej doktor bylo jeszcze 15 osob, bo wszyscy chcieli zobaczyc jak wyglada dziecko z lata zamiast przepony.

dziewczyny dzis drugi dzien i juz moge napisac, czuje dzidzie! wczoraj myslalam, ze sobie wkrecam ale dzis znow to samo. jeny jakie to cudowne! jeszcze delikatne wiercipiętka wygibasy robi :) yupi!!!!!!!!!!
kocham to! kocham moje dzieciątko!

ja smaruje, ale rozstepy mam, martwi mnie bardziej blizna po cc, bo sie teraz taka wypukla i brzydka zrobila, a juz jej prawie nie bylo widac....

Do góry