reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej dziewczynki ja dziś zaliczyłam sklepy i po robiłam zakupy ;) Żeby było śmiesznie ja chyba tu najszybciej kupuje ale ze względu na moja choroba chce mieć na maj wszystko dopięte na ostani guzik :) a więc w niedziele mam urodziny I dostałam na nie i kołdrę i poduszkę i cala poszwe z ochraniaczami oraz buciki ;) ale miała ucieche; ) a w ładnie w pepeco są fajne wyprzedaże dresy polarowe przecenione z 30 zł na 7 zł wiec się opłacało na juz 6-9 miesięcy ;)

Tak ze się chwale; )

Co do porodu będę miała cc i strasznie się boje ;( chodź sama nie wiem czego :(

Załączniki

• 1454526877829.jpg
    1454526877829.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 60
  • 1454526891997.jpg
    1454526891997.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 62
Dziewczyny jak z waszymi rozstepami? Ja niestety załamuje się powoli bo mam ich dość trochę na piersiach.. geny.. a smarowałam ziają dla kobiet w ciąży od początku bo przeczuwałam,że może się tak zdarzyć.. ale nie sądziłam że aż tak! Bardzo mnie to martwi i smuci bo trochę je już widać nawet przy głębszym dekolcie. Jak u was ?
Ja mam na cyckach ale to wyszły mi dopiero jak zaczęłam karmić Martynke. A teraz jeszcze nowych nie ma. W pierwszej smarowalam się tylko olejkiem migdalowym a teraz tym olejkiem połączonym z oliwką z hipp

Hej dziewczynki ja dziś zaliczyłam sklepy i po robiłam zakupy ;) Żeby było śmiesznie ja chyba tu najszybciej kupuje ale ze względu na moja choroba chce mieć na maj wszystko dopięte na ostani guzik :) a więc w niedziele mam urodziny I dostałam na nie i kołdrę i poduszkę i cala poszwe z ochraniaczami oraz buciki ;) ale miała ucieche; ) a w ładnie w pepeco są fajne wyprzedaże dresy polarowe przecenione z 30 zł na 7 zł wiec się opłacało na juz 6-9 miesięcy ;)

Tak ze się chwale; )

Co do porodu będę miała cc i strasznie się boje ;( chodź sama nie wiem czego :(
no w Twojej sytuacji to się nie dziwię ale pewnie w maju to i ja zacznę:) mój mąż twierdzi,że sam zrobi kołyskę:D doceniam gest ale ja nie lubie kołysek, nie wiem jednak czy nie czeka mnie patzrenie na nią ;)

Ja mam na cyckach ale to wyszły mi dopiero jak zaczęłam karmić Martynke. A teraz jeszcze nowych nie ma. W pierwszej smarowalam się tylko olejkiem migdalowym a teraz tym olejkiem połączonym z oliwką z hipp
ominęły mnie rozstępy i w pierwszej i drugiej ciązy, mimo,że stosowałam tradycyjny balsam do ciała, jak i przed ciążą. Zaczęły mi wychodzić na biodrach zwyczajnie z wiekiem i etapami chudnięcia i tycia i już nic nie pomagało, nawet apteczne balsamy za 200 zl

:( nie wiem co robić. Smarowałam do wczoraj jakimiś balsamami z apteki nie pamiętam jak się nazywały,teraz został mi tylko olej kokosowy i będę musiała coś kupić znów,jestem w UK teraz u rodziców więc nie wiem co tutaj dostanę...

:( nie wiem co robić. Smarowałam do wczoraj jakimiś balsamami z apteki nie pamiętam jak się nazywały,teraz został mi tylko olej kokosowy i będę musiała coś kupić znów,jestem w UK teraz u rodziców więc nie wiem co tutaj dostanę...
nie pomogę w sprawie balsamu, niestety nie znam skutecznego, wiem,że tzreba dużo pić bo elastycznośc skory wynika z jej nawilżenia, ale jeśli ma się genetyczną skłonnośc to i tak wyjdą

Mi niestety też wyszły na cyckach, ale to przez to, że z małego B szybko zrobiło się duże D :/ po karmieniu też mi wyszły jak schudłam. Na szczęście skóra na brzuchu ocalala.

reklama
A tak a pro po publicznego pokazu, mieliście styczność ze studentami na porodówce? Ja na patologii dosyć często. Raz na badaniu było ich z ośmioro i każdy chyba a innej narodowości i rasy. Normalnie miałam chęć zaśpiewać "wszystkie dzieci nasze są" ;)

mi tam nie przeszkadzaja, niech sie ucza. choc jak Mieszko mial usg brzuszka robione to oprocz nas, lekarki, i naszej doktor bylo jeszcze 15 osob, bo wszyscy chcieli zobaczyc jak wyglada dziecko z lata zamiast przepony.

dziewczyny dzis drugi dzien i juz moge napisac, czuje dzidzie! wczoraj myslalam, ze sobie wkrecam ale dzis znow to samo. jeny jakie to cudowne! jeszcze delikatne wiercipiętka wygibasy robi :) yupi!!!!!!!!!!
kocham to! kocham moje dzieciątko!

ja smaruje, ale rozstepy mam, martwi mnie bardziej blizna po cc, bo sie teraz taka wypukla i brzydka zrobila, a juz jej prawie nie bylo widac....

Do góry