reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

CZeść Kochane nie miałam jak wczoraj napisać. W pracy nie było chwili a po pracy przygotowania do remontu i tak w kółko :)
Malinka uściski dla Maciusia wspaniały, dzielny i jak widać głodny :) Super chłopak i bardzo dzielni rodzice.

Udanych wizyt wszystkim dziś, dużo coraz więcej kopniaczków i dobrego samopoczucia życzę Wam :)
Odezwę się później jak czas pozwoli

reklama
Sarka znieczulenia ogólnego nie polecam, chciałabym tym razem mieć tylko częściowe. Po ogólnym dobę dochodziłam do siebie, miałam mdłości i byłam do niczego.

marynka dzięki bardzo za info ;) u mnie mama też jest bardzo za tym znieczukeniem i mnie do niego namawia;) dzięki jeszcze raz bardzo się boje tego cc ale wiem ze sn to ja nigdy bym nie przeżyła...

Julka ale jedziesz juz przymierzac?;)

Dziewczyny a przy tym znieczuleniu w kręgosłup to nie ma się potem mdłości?

Ja narkoze znoszę źle. Ostatnio Wymiotowalam mimo że nie jadłam przed zabiegiem głową trzy dni bolała ogólnie byłam nie do życia.

A was przy tym w kręgosłup obawiam się cewnika i braku czucia potem np przy załatwianiu się itd...wiecie o co chodzi..

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Część dziewczyny:)
Czy wy też macie z rana parszywa humor???
Bo ja strasznie. Takiego doła łapę?

reklama
Do góry