reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Patuska Mialam mdlosci tylko na poczatku na sali operacyjnej, maz mi miseczke trzymal a lekarz sie pytal kiedy ostatnio jadlam i sie smial ze mnie. Pozniej tyle sie dzialo ze chyba samo przeszlo. Przed masz lewatywe i pusty pecherz. A co do cewnika to po 10 h poszlam ma dyzurke walnelam im go tam i mówię. Nie potrzebuje go prosze wyciagnac.

sarka ja jak sobie pomysle ze nie dotrwam do terminu i urodze wczesniej to mi slabo. Mam ochote pod koldre wskoczyc i tam siedziec i udawac ze mnie nie ma... Panicznie sie boje urodzic sn. Cesarka byla lepsza niz ostatni raz u dentysty :laugh2:

reklama
My już po wizycie, ogólnie w porządku tylko mam nisko łożysko... Mam nadzieję, że wszystko jeszcze poprawnie się ułoży, bo nie chciałabym cc :(
OO to dobrze ze wszystko dobrze..sluchaj ja tak ostatnio wlasnie myslalam o cc i powiem Ci szczerze , ze nie ma sie czym martwic moja kolezanka miala dwie juz moja siostra tez i mowia ze teraz to juz nic strasznego..jedyne co 1 dzien dluzej jestes w szpitalu dluzej sie goi to fakt ale najwazniejsze aby bylo zdrowe..zebyscie szczesliwie wrocili do domu..i cieszyli sie soba a czy cc czy naturalny to sie okaze..nie ma sie czym martwic:)

Dziewczyny a powiedzcie bo to moje pierwsze Dzieciątko kiedy najlepiej zacząć te wszystkie zakupy? Musimy kupic wszystko...tak myślałam o przełomie kwietnia/maja czy to za wcześnie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
ja tez jestem w 1 ciazy i termin mam na lipiec i mysle ze tak pod koniec marca zaczne cos kupowac ogladac...i po malu...najpierw ciuszki pozniej w kwietniu wozeczek zaczne ogladac..szukac...w maju chcemy lozeczko kupic pozniej maz posklada..w miedzy czasie szkola rodzenia:)

Dzien dobryyy wszystkie Mamusie:)

ja juz w pracy oczywiscie a takiego mam dzis lenia ze cos okropnegooo ale coz trzeba przetrwać dzien:)

co do wizyt u gin to ja tez poki co mam 1 w miesiacu i badania krwi+mocz i wizyte teraz w piątek gin zapytam czy nie musze czesciej przychodzic:) ja tam bardzo chętnie moge przychodzić 2 razy w tygodniu i oglądać mojego skarba:)

co do wczorajszej mojej paniki po padaniach krwi dzwonilam do mojej koleżanki ktora pracuje w szpitalu i zapytała innej koleżanki na poloznictwie wiec moja panika byla oczywiście nie potrzebna ochrzaniły mnie ze denerwuje dziecko:) wiec juz obiecuje przynajmniej sie postaram ze nie bede tu panikować:)a jak cos zacznę to postawcie mnie do pionu!!!!:)

co do cesarki czy naturalnego powiem Wam ze mi to obojętne dla mnie od początku jest najważniejsze zdrowie a czy cesarka czy nie i jaka plec to obojętne:)

jutro mam fatalny dziennn bo mam do wyleczenia dwa zeby i niestety Pani dr powiedziała , ze lepiej zebym wzięła znieczulenie bo bol ogólnie nie jest wskazany w ciąży a znieczulenie nie szkodzi dziecku wiec po co sie męczyć..a musi mi wymienić plomby dwie wiec chyba sie zdecyduje na znieczulenie i juz po co cierpieć...

bylam dzisiaj na chwile w lidku po owoce i widziałam juz resztki tych ubranek kołderek..becikow..hihih no sliczne ale ja jeszcze czekam nie wiem czy wierzyc czy nie w zabobony ale mam czas na zakupy wiec na spokojnieeeeee:)chce poczekać do określenia płci:) widziałam fajne biustonosze do karmienia..ale z kad mam wiedzieć ile mi urośnie..hihih

no to dziewczyny miłego dzionka:)))))

marynka trochę mnie pocieszylas ze to nic strasznego ;))) boje sie tez jak szybko wroce do siebie po ;) ale ckz tym bede sie martwic pozniej ;)wiem jedno wie sn nie jest dla mnie i juz ;) mam nadzieje ze tak jak Ty dotrwam z mala do terminu cc ;) inaczej chyba zwariuje ... mnie przeraża jedno ze będę na sali te lampy te odgrosy itd oooo!!!! no ale jakoś to zniose. ..

agnesdam ... co do ciuszków to wczoraj słyszałam że te lato ma być równie gorące jak nie będzie jak zeszłoroczne wiec nie zamierzam póki co szaleć z dużą ilością fatalaszkow

sarka2016 zniesiesz-DASZ RADE NA PEWNO!!!!!!bo jestes silna i co jak co ale dasz rade dla malenstwa!!!!a o lmpach nie mysl...pomysl o momencie jak malenstwo zobaczysz utulisz..poczujesz ten sliczny zapach dziecka:)

agnesdam ... co do ciuszków to wczoraj słyszałam że te lato ma być równie gorące jak nie będzie jak zeszłoroczne wiec nie zamierzam póki co szaleć z dużą ilością fatalaszkow
no ja tez wlasnie dlatego jeszcze czekam..z ciuszkami..:)jedyne co wczesniej kupie lozeczko materacyk..poscielke..wozeczek...

reklama
hahha agnesdam Ty to jesteś mega spoko spoko pewnie ze dam rade ;)) szczególnie ze u mnie na sali będzie dużo gapiów; )) jasne ze dam rade ale ja jestem taka typowa panika bardzo się boje...

Do góry