reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

CZeść Kochane nie miałam jak wczoraj napisać. W pracy nie było chwili a po pracy przygotowania do remontu i tak w kółko :)
Malinka uściski dla Maciusia wspaniały, dzielny i jak widać głodny :) Super chłopak i bardzo dzielni rodzice.

Udanych wizyt wszystkim dziś, dużo coraz więcej kopniaczków i dobrego samopoczucia życzę Wam :)
Odezwę się później jak czas pozwoli

reklama
Sarka znieczulenia ogólnego nie polecam, chciałabym tym razem mieć tylko częściowe. Po ogólnym dobę dochodziłam do siebie, miałam mdłości i byłam do niczego.

marynka dzięki bardzo za info ;) u mnie mama też jest bardzo za tym znieczukeniem i mnie do niego namawia;) dzięki jeszcze raz bardzo się boje tego cc ale wiem ze sn to ja nigdy bym nie przeżyła...

Julka ale jedziesz juz przymierzac?;)

Dziewczyny a przy tym znieczuleniu w kręgosłup to nie ma się potem mdłości?

Ja narkoze znoszę źle. Ostatnio Wymiotowalam mimo że nie jadłam przed zabiegiem głową trzy dni bolała ogólnie byłam nie do życia.

A was przy tym w kręgosłup obawiam się cewnika i braku czucia potem np przy załatwianiu się itd...wiecie o co chodzi..

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Część dziewczyny:)
Czy wy też macie z rana parszywa humor???
Bo ja strasznie. Takiego doła łapę?

reklama
Do góry