Julka89.89
Cudzie trwaj..
nieufna ja juz mam potwierdzone przez dwóch lekarzy ze synek z resztą sana widziałam jajeczka i siuska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieufna ja juz mam potwierdzone przez dwóch lekarzy ze synek z resztą sana widziałam jajeczka i siuska
No moje ojresy też były nieregularne i jak poszłam w 12 tygodniu zmienic lekarza to mi pani mowi "pani to juz 20 tydzien!!!" hahahaJa termin mam wyliczony tylko z wielkości dzidźki,bo miałam bardzo nieregularne okresy. w którym tygodniu się zorientowałyście,że jesteście w ciazy ? Pewnie też tak wcześnie jak ja ))
Dziś miałam 3,47 - norma w ciąży jest do 2,5. Pierwsze tsh, które zrobiłam robiąc pierwszą betę wynosiło 3,64, potem spadło do 1. Brałam najpierw euthyrox 50, potem zmniejszyła mi na 25, a dziś zwiększyła do 37,5
Przed ciążą nie miałam problemów z tarczycą
Witajcie
Ja jestem w drugiej ciazy, 17tc i jeszcze nie czuje takze spokojnie dziewczyny mamy czas