reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny witam was dzisiaj w ten dzień pochmurny ale ciepły . Czytam czytam i nie wiem co odpisać ;)
Malinka jak Maciuś dziś postaram się wysłać kartkę do niego ;) nawet mój jak mu opowiedziała o Twoim synku pyta się co i jak u Maciusia hahah ;)

A i się pochwale mój wspaniały dziś pierwszy raz mówił do brzucha hahaha ;)

Nerwy przeszły leżę sobie .

Witam nowe mamusie :)

reklama
Lekarka polecała mi omegamed lub pregnę z witamin, wg niej najlepszy skład. Ja biorę pregna plus, bo były tańsze. Ale myślę czy nie zamówić w aptece internetowej omegamed. Myślicie, że można tak zmieniać?
Dzisiaj kilka razy poczułam takie smyrnięcia, ale to dopiero 16 tydzień i zastanawiam się, czy to już może być dzidziol :-S

No to ja tym razem -a to moja 3 ciąża.,...szybko czuję ,miałam juz takie wrażenie jak skończył się 15tc...teraz wiem że się wtedy nie myliłam...Od tamtego tyg. czuję już dzidzi wyraźnie :D czasem i kopnąć mocniej potrafi :D
Ja też dziś dzień prasowania....a tak nienawidzę tego robić brrr

A ja dzis w nocy dostalam takuego lekkiego skurczu i wczesnej tez mialam cos takiego kilk razy i teraz mysle czy to nie jest zle Martwie sie bo przy pierwszej ciazy tak nie mialam

Dzień Dobry :)

Moli, u mnie też z dogadywaniem nie za bardzo. Tak jak u Ciebie, młody by chciał, a starszy nie za bardzo. Tak jak piszesz, mam nadzieję, że kiedyś się w końcu dogadają.
Nieufna, ja też nie wierzę w żadne wróżby czy wróżki, napisałam tylko, co mówił ginekolog. A wróżka też tam była, bo chciała przekonać ludzi do wróżb.
Needi - to dobrze, że wizyta ok :)
Julka, no to gratki tego Chłopaczka :)
Iwona35 - ale radość, co? Cieszę się ogromnie :) Gratulacje!!
Zewnatury - witaj!
Jolcia, dobre wieści :)

Mi też lekarz polecił Omega med, w aptece u nas ok 90 zł, a w internetowej 52 zł. Zamówiłam na gemini.

Powodzenia na wizytach!

No i dałam kolor na włosy, ale nie farbą :zawstydzona/y:Szamponem, którego kiedyś używałam. Trudno, będzie na razie tak. A i tak mam stresa czy czasami nie zaszkodziłam :zawstydzona/y: Dlaczego ja jestem taka panikara?!

Ja czuję Maleństwo, w sumie prawie codziennie, ale odrobinę i bardzo delikatnie i jak nie czuję to już się znowu denerwuję, oszaleć można :oo: Dziś jeszcze nie poczułam. I co dziwne, nie jak leżę, tylko jak siedzę, a wczoraj jak stałam. Ale to chyba to, bo co innego?

Witam Was. Ja siedzę od rana z synem na badaniach okresowych (ze względu na szkołę) i od rana nerwy, bo nie mógłł siku zrobić. Troszke poszło, mam nadzieję, że wystarczy. Co do witamin, to biorę Mama DHA, zawiera kwasy i przede wszystkim jod. Już kiedyś pisałam, że jestem po usunięciu tarczycy, obecna daeka euthytox to 150, bo w ciągu tygodnia mi tsh dkoczyło. Pani dr mi mówiła, że najważniejszy jest pierwszy trymestr , kiedy dziecie nie ma tarczycy i bierze od nas i wtedy najlepsze tsh to max 2,5. Ja mialam 0,7 a potem w ciagu tygodnia skoczylo do 3,7.

Lila, no tak musza na czymś zarabiać :)

Wy macie wesela ja komunie w czerwcu i 18 podejrzewam ze na tej 18 nas nie będzie chyba ze jakimś cudem bym się dokulala [emoji16]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry