reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Termin na 22 lipca, a wesele 4 czerwca. Moja pierwsza ciąża :) Nie wiem jak to będzie:) W tamtym roku czerwiec upalny był baaardzo:)

reklama
ogólnie i tak lepiej bedziezz wyglądać niż ja ... ja mam wesele 11 czerwca a termin na 1 :( wiec będę na ostatnich nogach to tez moja pierwsza ciąża ...

spoko dziewczyny, ja mam swoje wesele w kwietniu i się nie stresuje :) ciesze się, że dziecko po częsci z nami bedzie na tej uroczystości :)
Jak fajnie:) Pochwalisz się nam kreacją z teog dnia?:) w kwietniu też wybieram sie na wesele dokładnie 2 kwietnia. a Ty na kiedy zaplanowałas ślub?cywilny?kościelny?:)

Kościelny :) jasne, ze się pochwalę, na poprawiny chyba kupię ze stron internetowych dla ciężarnych bo w zwyklych sklepach ciężko coś będzie znaleźć.

Jolcia ciesze sie, że przytylaś :) może całkiem obejdzie się bez insuliny :D

Sarka też będę gruba w lato no i trudno się mówi. Wózek będzie mnie zasłaniać :p

Dziwnyprzypadek to, że tak napisałam nie znaczy, że tak robię. To akurat przykład z życia wzięty bo moja mama nieraz przez to ledwo zdążyła na autobus.

Ale miałam głupie sny. ni stąd nagle we śnie pojawiła się mała biała trumienka i odrazu się obudziłam. straszny, okripny widok. na szczęście nie wierzę w sny i jak najszybciej chce o tym zapomnieć.
ja na moja tarczyce biorę 150 i wynik ostatni 0,5.
Podobno koszmary okołoporodowe i głupie sny związane z ciąża sa normalne. Mi tez sie śniły juz głupoty. Nie należy sie tym przejmować [emoji12]

reklama
Do góry