Dziwnyprzypadek
Fanka BB :)
Termin na 22 lipca, a wesele 4 czerwca. Moja pierwsza ciąża Nie wiem jak to będzie W tamtym roku czerwiec upalny był baaardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak fajnie Pochwalisz się nam kreacją z teog dnia? w kwietniu też wybieram sie na wesele dokładnie 2 kwietnia. a Ty na kiedy zaplanowałas ślub?cywilny?kościelny?spoko dziewczyny, ja mam swoje wesele w kwietniu i się nie stresuje ciesze się, że dziecko po częsci z nami bedzie na tej uroczystości
Podobno koszmary okołoporodowe i głupie sny związane z ciąża sa normalne. Mi tez sie śniły juz głupoty. Nie należy sie tym przejmować [emoji12]Ale miałam głupie sny. ni stąd nagle we śnie pojawiła się mała biała trumienka i odrazu się obudziłam. straszny, okripny widok. na szczęście nie wierzę w sny i jak najszybciej chce o tym zapomnieć.
ja na moja tarczyce biorę 150 i wynik ostatni 0,5.