reklama
molimoli
Aktywna w BB
[quote uid=163087 name="sarka2016" post=13702164]jolcia ty się starasz przytyć a ja się modlę aby nie przytyć bo pewnie gruba beczka będę na lato.... ahhh życie )[/QUOTE]<br />Ja to samo, nie chce byc grubą beczka a w czerwcu mam wesele dobrego kolegi wiec nie chce być spuchnieta foczką hehe
Kurcze ja pod koniec maja mam Komunię syna też się boję ze będę taką "foczką" co rano sobie mowię że koniec ze słodkościami!! Icodziennie łamę swoje zakazy [emoji24] [emoji30] Jak tu sobie wbić do tej głowy ze nie wolno słodyczy [emoji12]
Ja to samo, nie chce byc grubą beczka a w czerwcu mam wesele dobrego kolegi wiec nie chce być spuchnieta foczką hehe
Kurcze ja pod koniec maja mam Komunię syna też się boję ze będę taką "foczką" co rano sobie mowię że koniec ze słodkościami!! Icodziennie łamę swoje zakazy [emoji24] [emoji30] Jak tu sobie wbić do tej głowy ze nie wolno słodyczy [emoji12]
<br />Ja to samo, nie chce byc grubą beczka a w czerwcu mam wesele dobrego kolegi wiec nie chce być spuchnieta foczką hehe[quote uid=163087 name="sarka2016" post=13702164]jolcia ty się starasz przytyć a ja się modlę aby nie przytyć bo pewnie gruba beczka będę na lato.... ahhh życie )
Kurcze ja pod koniec maja mam Komunię syna też się boję ze będę taką "foczką" co rano sobie mowię że koniec ze słodkościami!! Icodziennie łamę swoje zakazy [emoji24] [emoji30] Jak tu sobie wbić do tej głowy ze nie wolno słodyczy [emoji12][/QUOTE]
a ja w czerwcu bierzmowanie córki... liczę,że nie będzie to upalny czerwiec
mamawiki32
Fanka BB :)
Na szczęście nie mam żadnych imprez w tym roku od czerwca zaszyje się na wsi i będę wracać tylko na kontrolę do domu
aaa słuchajcie bylam wczoraj na badaniach co zle sie czulam i zemldlalam na chwile opowiadalam Wam dzis odebralam wyniki i chyba wszystko ok
Iwona35- SUPERR GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale fajnie ze juz wieszzz ja juz czekam na duzy brzuszek i kopanieeeeeeeeeee
Iwona35- SUPERR GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale fajnie ze juz wieszzz ja juz czekam na duzy brzuszek i kopanieeeeeeeeeee
My mamy wesele we wrześniu ale w Krakowie kawał drogi ..... Marne szanse ze sie wybierzemy. Właśnie robię porządki w szafie w końcu mam motywacje zeby pozbyć sie połowy rzeczy w których juz dawno nie chodzą a szybko i tak sie w nie nie zmieszczę
już po porodzie też mamy wesele. W październiku. Musimy iśc bo to siostrzenica męża ale jakoś sobie nie moge tego wyobrazić..Nie będę miała z kim zostawić dziecka bo moja rodzina daleko a rodzina męża będzie na weselu. Już zapowiedziałam, że nie pójdę z dzieckiem jesli nie zdązymy wcześniej z chrzcinami. Byłam juz na weselu siostry z 4 miesięcznym dzieckiem. Wózeczek stał w pokoiku pań z kuchni i obsługi w restauracji i kazały mi iść się bawić a jakby co zawołają. Kochane panie. Niestety miałam jeszcze taki nawał pokarmu, że się tylko męczyłam a następnego dnia taką migrenę, że bolało mnie światło dzienne.
reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Ale zazdroszczę stwierdzenia "jaka ciąża jest fajna" u mnie ciąża to dość ciężki okres... chciałabym kiedyś móc opowiadać córeczkom, że ciąża to coś wspaniałego... eh...ja się czuje dziś lepiej..chyba sie wyspałam wczoraj zdrowo zjadłam a dziś byłam na fitnessie ale nas dzisiaj zmęczyła jacie jajaj dużo ćwiczeń było na wzmocnienie dolnych części ciała nogi miednica..fajna sprawa..no i teraz w czwartek kolejne zajęcia juz wypiłam sobie właśnie pyszny koktajl maz mi zrobił do pracy kiwi banan mleczko i płatki owsiane później mam sałatkę z kurczakiem tez mi zrobił na dziś do pracy kanapeczka z pasztecikiem domowym no i owoceee a na deser paczekjaka ciaza jest fajna
MalinowaMarta: super ze dostaliście kluczeeee ale się ciesze razem z Wami!!!No to teraz bedzie sie u Ciebie dzialo
Venicee: ja biorę folik, vitamina d3 1000 jedna kapsułka dziennie i DHA MAMA jedna kapsułka dziennie-a dha mama kosztuje ok 60zl
FARBOWANIE WLOSOW:słuchajcie już wszystko wiem wypytałam wszędzie i wielu fryzjerów - MOZNA FARBOWAC najlepiej po 3 miesiącu i w dodatku farba bez amoniaku oczywiście nic nie szczypie..nic nie śmierdzi..delikatna farba i do tego nie niszczy włosów..jesli chodzi o pasemka-to po prostu można dodac słabszą wode-fryzjer dobry wie o co chodzi..tylko przed farbowaniem warto sie zapytać wszystko i powiedzieć ze jest się w ciąży.
Ahaaa dziewczyny ktora z Was mowila ze maz jest zly na plec??????????????
My z 3 miesięczna Ami też byliśmy na weselu u kuzynki
Załączniki