reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny witam was dzisiaj w ten dzień pochmurny ale ciepły . Czytam czytam i nie wiem co odpisać ;)
Malinka jak Maciuś dziś postaram się wysłać kartkę do niego ;) nawet mój jak mu opowiedziała o Twoim synku pyta się co i jak u Maciusia hahah ;)

A i się pochwale mój wspaniały dziś pierwszy raz mówił do brzucha hahaha ;)

Nerwy przeszły leżę sobie .

Witam nowe mamusie :)

reklama
Lekarka polecała mi omegamed lub pregnę z witamin, wg niej najlepszy skład. Ja biorę pregna plus, bo były tańsze. Ale myślę czy nie zamówić w aptece internetowej omegamed. Myślicie, że można tak zmieniać?
Dzisiaj kilka razy poczułam takie smyrnięcia, ale to dopiero 16 tydzień i zastanawiam się, czy to już może być dzidziol :-S

No to ja tym razem -a to moja 3 ciąża.,...szybko czuję ,miałam juz takie wrażenie jak skończył się 15tc...teraz wiem że się wtedy nie myliłam...Od tamtego tyg. czuję już dzidzi wyraźnie :D czasem i kopnąć mocniej potrafi :D
Ja też dziś dzień prasowania....a tak nienawidzę tego robić brrr

A ja dzis w nocy dostalam takuego lekkiego skurczu i wczesnej tez mialam cos takiego kilk razy i teraz mysle czy to nie jest zle Martwie sie bo przy pierwszej ciazy tak nie mialam

Dzień Dobry :)

Moli, u mnie też z dogadywaniem nie za bardzo. Tak jak u Ciebie, młody by chciał, a starszy nie za bardzo. Tak jak piszesz, mam nadzieję, że kiedyś się w końcu dogadają.
Nieufna, ja też nie wierzę w żadne wróżby czy wróżki, napisałam tylko, co mówił ginekolog. A wróżka też tam była, bo chciała przekonać ludzi do wróżb.
Needi - to dobrze, że wizyta ok :)
Julka, no to gratki tego Chłopaczka :)
Iwona35 - ale radość, co? Cieszę się ogromnie :) Gratulacje!!
Zewnatury - witaj!
Jolcia, dobre wieści :)

Mi też lekarz polecił Omega med, w aptece u nas ok 90 zł, a w internetowej 52 zł. Zamówiłam na gemini.

Powodzenia na wizytach!

No i dałam kolor na włosy, ale nie farbą :zawstydzona/y:Szamponem, którego kiedyś używałam. Trudno, będzie na razie tak. A i tak mam stresa czy czasami nie zaszkodziłam :zawstydzona/y: Dlaczego ja jestem taka panikara?!

Ja czuję Maleństwo, w sumie prawie codziennie, ale odrobinę i bardzo delikatnie i jak nie czuję to już się znowu denerwuję, oszaleć można :oo: Dziś jeszcze nie poczułam. I co dziwne, nie jak leżę, tylko jak siedzę, a wczoraj jak stałam. Ale to chyba to, bo co innego?

Witam Was. Ja siedzę od rana z synem na badaniach okresowych (ze względu na szkołę) i od rana nerwy, bo nie mógłł siku zrobić. Troszke poszło, mam nadzieję, że wystarczy. Co do witamin, to biorę Mama DHA, zawiera kwasy i przede wszystkim jod. Już kiedyś pisałam, że jestem po usunięciu tarczycy, obecna daeka euthytox to 150, bo w ciągu tygodnia mi tsh dkoczyło. Pani dr mi mówiła, że najważniejszy jest pierwszy trymestr , kiedy dziecie nie ma tarczycy i bierze od nas i wtedy najlepsze tsh to max 2,5. Ja mialam 0,7 a potem w ciagu tygodnia skoczylo do 3,7.

Lila, no tak musza na czymś zarabiać :)

Wy macie wesela ja komunie w czerwcu i 18 podejrzewam ze na tej 18 nas nie będzie chyba ze jakimś cudem bym się dokulala [emoji16]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry