reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Aga walnij focha że to on się nie sprawdził ...no a co? Najgorsze jest że to rani....wcale się nie dziwię że rozżalona jesteś....Ja to pewnie bym mojemu za akie coś dała ostro popalić.....ale ja zołza jestem....
Jolcia jak po wizycie?
Iwona gratuluję syneczka !i Tobie Julka także !
Wogóle szukam jakiegos sensownego suplementu dla ciężarnych i zaczyna mnie trafiać ....bo takie byle jakie te preparaty....choć ponoć też za dużo w 1 tabl. to kicha...????
Maryńka zdrowia dla syna -oby nic się nie rozwinęło !
Gwiazda też by mnie taka latanina wkurzyła....
Julita poczujesz ruchy ! może je już czujesz -ale trzeba umieć je wyłapać....Moja dzidzia już dosyć mocno kopie -więc na 1000% wiem że to już ona rozrabiała od jakichś 2 tygodni.

Ja biorę Femibion

Witam :)

Miłego dnia wszystkim życzę :)
Cieszę się z udanych wizyt.
Ciekawa jestem jak tam Maciuś ?
Co do ruchów to ja też 19 -sty tydzień a nie czuję i też zaczynam się martwić, to moja 3 ciąża. tzn aż tak bardzo się nie martwię bo w poprzedniej ciąży dopiero około 20 tyg gdzieś poczułam. Więc pewnie już niedługo :)

U mnie 18 tc leci i tez nie czuję a to moja 4 ciąża na tym etapie. W poprzednich czułam ok 20 tyg wiec czekam cierpliwie. Najważniejsze że się nie stresuję, bo mam detektor ;-)

Hej
Malinka czekamy na wieści od Was !
ja śniadanko wsuwam....dziś Miki znowu kompana ma :D
Najchętniej bym leżała i klikała z Wami...ale gdzie tam....roboty pełno w domu ;/
Wczoraj o suplementach poczytałam i jak na razie myślę o Omega-Med ....

W piątek idę na wizytę wtedy zobaczy szyjkę. Lekarz go zamówi i w środę mam przyjść z nim do gabinetu. Lekarz mówił ze coś koło 170 zł będzie kosztować.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
No ja też coś koło tego płacę. Mi szyjki nie mierzyła. Kazała zamówić samej. Dała nr tel. gdzie to mam zamówić. Eh. Nie wiem czy to dobrze.

Witam was szystkie
Wczoraj sie calkowicie wylaczylam mialam dzien prasowania, narobilo mi sie tego troche i musialam nadrobic . Ja jestem w 17 tyg ciazy i juz od 15 tyg ciazy czuje takie mile smyranie w brzuchu i czasem takie jakby lekkie szczypnicie pewno to nozka albo raczka mnie w brzuch bodzie, ale ciagle czekam na pozadne kopniaki, pewno jeszcze poczekam ☺. W pierwszej ciazy tez ok 16 tyg zaczelam juz czoc ze dziecko sie kreci w brzuchu ☺.

Ja to jeszcze wogole nie mysle o zakupach dla dziecka musze sie upewnic jaka to plec, a scan mam 17.02, takze jeszcze troche poczekam.

reklama
Witam :)

Miłego dnia wszystkim życzę :)
Cieszę się z udanych wizyt.
Ciekawa jestem jak tam Maciuś ?
Co do ruchów to ja też 19 -sty tydzień a nie czuję i też zaczynam się martwić, to moja 3 ciąża. tzn aż tak bardzo się nie martwię bo w poprzedniej ciąży dopiero około 20 tyg gdzieś poczułam. Więc pewnie już niedługo :)
Ja jestem w 18 tc i również nie czuję. To też moja 3 ciąża.

Do góry