fazerkamm
Fanka BB :)
Witajcie
Ja jestem w drugiej ciazy, 17tc i jeszcze nie czuje takze spokojnie dziewczyny mamy czas
Ja jestem w drugiej ciazy, 17tc i jeszcze nie czuje takze spokojnie dziewczyny mamy czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah jak Ja nie nawidze naszej polskiej zawistnościGwiazda następnym razem przyjdź do sklepu 10 minut przed zamknieciem ( z butami calymi w błocie) i zapłać całą sume grosikami. Nie dość, że będzie musiała drugi raz myć podłogę to jeszcze długo będzie siedziec po pracy i podliczać kasę, żeby jej manko nie wyszło.
Ja to samo, nie chce byc grubą beczka a w czerwcu mam wesele dobrego kolegi wiec nie chce być spuchnieta foczką hehejolcia ty się starasz przytyć a ja się modlę aby nie przytyć bo pewnie gruba beczka będę na lato.... ahhh życie )
Ja też 18 idę do lekarza i mam nadzieję, że potwierdzi chłopcaWitam się i ja wieczornie, doczytałam Was :-) choć to nie lada wyczyn, oczy mi się zamykają. Byłam dziś u endokrynologa, tsh mi wzrosło trochę, mam większą dawkę leków brać. Jutro mam z kolei wizytę w poradni nadciśnienia, bo miałam dwa razy za wysokie, na Holterze to nie wyszło a teraz jak sprawdzam i zapisuję to cały czas w normie a nawet dość niskie.
Gratuluje udanych wizyt, gratuluję wspaniałych synków i Pięknych córeczek. Ja czekam do 18 lutego na potwierdzenie płci, choć wydaje mi się, że jak 28 grudnia powiedział, że dziewczynka, a 18 stycznia, że chłopiec to raczej będzie mały facecik. Nawet kupiłam mu dziś dwie pary spodenek w Lidlu.
Buziaki dla Was Dziewczęta
W piątek idę na wizytę wtedy zobaczy szyjkę. Lekarz go zamówi i w środę mam przyjść z nim do gabinetu. Lekarz mówił ze coś koło 170 zł będzie kosztować.Mi też będą zakładać krążek. A będziesz go miała zakładany w szpitalu czy prywatnym gabinecie? Dużo płaciłaś za niego?
On wie, że baby o wszystkim mówią i twierdzi, że są bardziej zboczone od facetów heheMój się nie odzywa jak widzi że telefon w ruch poszedł...bo sam nieźle klepie w swój hehhe
Malinowa kurka niby pregnę plus poleca....ale ceny różne a skład identyczny.....
Kamcia powiedz mu że o sexie gadamy
Ja najbardziej się boję, że mi spuchną nogi i w japonkach będe musiała iśc hehehehedziwnyprzypadek ja też właśnie mam wesele w czerwcu mojej przyjaciółki i musze na nim być chociaż to na drugim końcu Polski.... a boje się ze wturlam się tam a nie wejdę z pięknym brzuszkiem ; (