reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Gwiazda następnym razem przyjdź do sklepu 10 minut przed zamknieciem ( z butami calymi w błocie) i zapłać całą sume grosikami. Nie dość, że będzie musiała drugi raz myć podłogę to jeszcze długo będzie siedziec po pracy i podliczać kasę, żeby jej manko nie wyszło.
Ah jak Ja nie nawidze naszej polskiej zawistności :(

Dzień dobry :) nie śpię od godziny, bo obudziłam się... z głodu! I tak.codziennie prawie. Czy to.normalne? Też tak.macie?
A śniło mi się, że w brzusiu synuś jest :p zobaczymy czy się spełni...

Witam się i ja wieczornie, doczytałam Was :-) choć to nie lada wyczyn, oczy mi się zamykają. Byłam dziś u endokrynologa, tsh mi wzrosło trochę, mam większą dawkę leków brać. Jutro mam z kolei wizytę w poradni nadciśnienia, bo miałam dwa razy za wysokie, na Holterze to nie wyszło a teraz jak sprawdzam i zapisuję to cały czas w normie a nawet dość niskie.

Gratuluje udanych wizyt, gratuluję wspaniałych synków i Pięknych córeczek. Ja czekam do 18 lutego na potwierdzenie płci, choć wydaje mi się, że jak 28 grudnia powiedział, że dziewczynka, a 18 stycznia, że chłopiec to raczej będzie mały facecik. Nawet kupiłam mu dziś dwie pary spodenek w Lidlu.

Buziaki dla Was Dziewczęta
Ja też 18 idę do lekarza i mam nadzieję, że potwierdzi chłopca :)

Mi też będą zakładać krążek. A będziesz go miała zakładany w szpitalu czy prywatnym gabinecie? Dużo płaciłaś za niego?
W piątek idę na wizytę wtedy zobaczy szyjkę. Lekarz go zamówi i w środę mam przyjść z nim do gabinetu. Lekarz mówił ze coś koło 170 zł będzie kosztować.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

dziwnyprzypadek ja też właśnie mam wesele w czerwcu mojej przyjaciółki i musze na nim być chociaż to na drugim końcu Polski.... a boje się ze wturlam się tam a nie wejdę z pięknym brzuszkiem ; (

Mój się nie odzywa jak widzi że telefon w ruch poszedł...bo sam nieźle klepie w swój hehhe
Malinowa kurka niby pregnę plus poleca....ale ceny różne a skład identyczny.....
Kamcia powiedz mu że o sexie gadamy :p
On wie, że baby o wszystkim mówią i twierdzi, że są bardziej zboczone od facetów hehe

reklama
Do góry