reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Gwiazda następnym razem przyjdź do sklepu 10 minut przed zamknieciem ( z butami calymi w błocie) i zapłać całą sume grosikami. Nie dość, że będzie musiała drugi raz myć podłogę to jeszcze długo będzie siedziec po pracy i podliczać kasę, żeby jej manko nie wyszło.
Ah jak Ja nie nawidze naszej polskiej zawistności :(

Dzień dobry :) nie śpię od godziny, bo obudziłam się... z głodu! I tak.codziennie prawie. Czy to.normalne? Też tak.macie?
A śniło mi się, że w brzusiu synuś jest :p zobaczymy czy się spełni...

Witam się i ja wieczornie, doczytałam Was :-) choć to nie lada wyczyn, oczy mi się zamykają. Byłam dziś u endokrynologa, tsh mi wzrosło trochę, mam większą dawkę leków brać. Jutro mam z kolei wizytę w poradni nadciśnienia, bo miałam dwa razy za wysokie, na Holterze to nie wyszło a teraz jak sprawdzam i zapisuję to cały czas w normie a nawet dość niskie.

Gratuluje udanych wizyt, gratuluję wspaniałych synków i Pięknych córeczek. Ja czekam do 18 lutego na potwierdzenie płci, choć wydaje mi się, że jak 28 grudnia powiedział, że dziewczynka, a 18 stycznia, że chłopiec to raczej będzie mały facecik. Nawet kupiłam mu dziś dwie pary spodenek w Lidlu.

Buziaki dla Was Dziewczęta
Ja też 18 idę do lekarza i mam nadzieję, że potwierdzi chłopca :)

Mi też będą zakładać krążek. A będziesz go miała zakładany w szpitalu czy prywatnym gabinecie? Dużo płaciłaś za niego?
W piątek idę na wizytę wtedy zobaczy szyjkę. Lekarz go zamówi i w środę mam przyjść z nim do gabinetu. Lekarz mówił ze coś koło 170 zł będzie kosztować.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

dziwnyprzypadek ja też właśnie mam wesele w czerwcu mojej przyjaciółki i musze na nim być chociaż to na drugim końcu Polski.... a boje się ze wturlam się tam a nie wejdę z pięknym brzuszkiem ; (

Mój się nie odzywa jak widzi że telefon w ruch poszedł...bo sam nieźle klepie w swój hehhe
Malinowa kurka niby pregnę plus poleca....ale ceny różne a skład identyczny.....
Kamcia powiedz mu że o sexie gadamy :p
On wie, że baby o wszystkim mówią i twierdzi, że są bardziej zboczone od facetów hehe

reklama
Do góry