reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwona35 dzisiaj piekłam w piekarniku bo zrobiłam zakwas ale w maszynce też robię

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

reklama
hehe Mamawiki32 pewnie trzeba korzystać jak można :-p Tylko ja się zastanawiam jak, pytałaś czy Cię przepuszczą czy się wepchnęłaś? Też się ostatnio zastanawiałam żeby skorzystać z brzuszka w rossmanowej kolejce tym bardziej, że zauważyłam przy kasie naklejkę, "kobiety w ciąży bez kolejki" ale bałam sie reakcji tych przedemną :crazy: i poczekałam grzecznie na swoją kolej.
Co do pomelo to ja też uwielbiam ale ostatnio rzadko kupuje po tym jak ostatnio kilka razy źle trafiłam zraziłam się.

Dziewczyny widziałyście w gazetce Lidla co będzie od poniedziałku? Ja planuje kupić kołdrę, poduszkę i pościel dla malucha

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Pomelo uwielbiam :tak: ale uwielbiam bardziej jak moj maluszek mnie kopie i wierci sie, ja juz go czuje, od kilku dni mi sie wydawalo, ze to to i jestem juz pewna :laugh2:

malinko mysle o Was, jestem pewna, ze w CZD dadza z siebie wszystko i Wam pomoga, trzymam kciuki!

milego weekendu, zdrowka!

Ruda mam gazetke w domu i ogólnie fajne są ale ja muszę zweryfikować co mam po małej. Ale chcę kupic staniki do karmienia

Witajcie :)
Ja dziś cały dzień coś robię... rano pranie i prasowanie, obiad też wcześniej nastawilam, spacer z Ami, przyszli do nas na chwilkę sąsiedzi po obiedzie. Rozbieralismy choinkę, odkurzanie i sprzątanie :) dziś się super czułam ale teraz już nic nie robię bo mnie coś kręgosłup boli...
Na zakupy mieliśmy jechać ale Wojtu nie najlepiej się czuje więc zostaliśmy w domu... chciałam kupić amarantus na babeczki bo podobno takie można jeść i cukier w normie :)

Malinka - super ze operacja w Niemczech nie przepadnie... na ten czas jednak najważniejsze aby teraz pomóc Maciusiowi, mocno trzymamy za Was kciuki!

Margerita- za Was też mocno trzymam kciuki oby wszystko było dobrze.

Co do Kocham Cię, Ami mówi tak słodko 'kuchanie kucham się' :)

reklama
Do góry