reklama
hehe Mamawiki32 pewnie trzeba korzystać jak można Tylko ja się zastanawiam jak, pytałaś czy Cię przepuszczą czy się wepchnęłaś? Też się ostatnio zastanawiałam żeby skorzystać z brzuszka w rossmanowej kolejce tym bardziej, że zauważyłam przy kasie naklejkę, "kobiety w ciąży bez kolejki" ale bałam sie reakcji tych przedemną i poczekałam grzecznie na swoją kolej.
Co do pomelo to ja też uwielbiam ale ostatnio rzadko kupuje po tym jak ostatnio kilka razy źle trafiłam zraziłam się.
Co do pomelo to ja też uwielbiam ale ostatnio rzadko kupuje po tym jak ostatnio kilka razy źle trafiłam zraziłam się.
ruda@91
Fanka BB :)
http://gazetka.lidl.pl/711866b0-c7d6-4929-a864-06cbf3cc3749/html5.html#/2
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Pomelo uwielbiam ale uwielbiam bardziej jak moj maluszek mnie kopie i wierci sie, ja juz go czuje, od kilku dni mi sie wydawalo, ze to to i jestem juz pewna
malinko mysle o Was, jestem pewna, ze w CZD dadza z siebie wszystko i Wam pomoga, trzymam kciuki!
milego weekendu, zdrowka!
malinko mysle o Was, jestem pewna, ze w CZD dadza z siebie wszystko i Wam pomoga, trzymam kciuki!
milego weekendu, zdrowka!
ruda@91
Nad stanikiem też się zastanawiam, ale nie wiem jaki rozmiar.Ruda mam gazetke w domu i ogólnie fajne są ale ja muszę zweryfikować co mam po małej. Ale chcę kupic staniki do karmienia
Jolcia_
Witajcie
Ja dziś cały dzień coś robię... rano pranie i prasowanie, obiad też wcześniej nastawilam, spacer z Ami, przyszli do nas na chwilkę sąsiedzi po obiedzie. Rozbieralismy choinkę, odkurzanie i sprzątanie dziś się super czułam ale teraz już nic nie robię bo mnie coś kręgosłup boli...
Na zakupy mieliśmy jechać ale Wojtu nie najlepiej się czuje więc zostaliśmy w domu... chciałam kupić amarantus na babeczki bo podobno takie można jeść i cukier w normie
Malinka - super ze operacja w Niemczech nie przepadnie... na ten czas jednak najważniejsze aby teraz pomóc Maciusiowi, mocno trzymamy za Was kciuki!
Margerita- za Was też mocno trzymam kciuki oby wszystko było dobrze.
Co do Kocham Cię, Ami mówi tak słodko 'kuchanie kucham się'
Ja dziś cały dzień coś robię... rano pranie i prasowanie, obiad też wcześniej nastawilam, spacer z Ami, przyszli do nas na chwilkę sąsiedzi po obiedzie. Rozbieralismy choinkę, odkurzanie i sprzątanie dziś się super czułam ale teraz już nic nie robię bo mnie coś kręgosłup boli...
Na zakupy mieliśmy jechać ale Wojtu nie najlepiej się czuje więc zostaliśmy w domu... chciałam kupić amarantus na babeczki bo podobno takie można jeść i cukier w normie
Malinka - super ze operacja w Niemczech nie przepadnie... na ten czas jednak najważniejsze aby teraz pomóc Maciusiowi, mocno trzymamy za Was kciuki!
Margerita- za Was też mocno trzymam kciuki oby wszystko było dobrze.
Co do Kocham Cię, Ami mówi tak słodko 'kuchanie kucham się'
reklama
Aga30+
Właśnie miałam wam i tym pisać [emoji6]Dziewczyny widziałyście w gazetce Lidla co będzie od poniedziałku? Ja planuje kupić kołdrę, poduszkę i pościel dla malucha