reklama
w końcu są konkretne rozmiaryNad stanikiem też się zastanawiam, ale nie wiem jaki rozmiar.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Wróciłam padnięta. dzisiejsze egzaminy to porażka,z jednego pewnie poprawka, baby z filozofii to jednak sa popiepszone
Iwonka wyślij mi paczkę plissss chce domowego paczka! !!
dam super przepis na chlebek tylko daj paczka
Aga a sama robisz zakwasie?
Margerrita trzymam kciuki
Julka oj nie martw się na zapas głupim egzaminem najwyżej napiszesz jeszcze raz ... nie stresuje się
Julka oj nie martw się na zapas głupim egzaminem najwyżej napiszesz jeszcze raz ... nie stresuje się
Julka będziesz martwić się na bieżąco,po co na zapas! Choć ja ci zdanych egz. życzę !
Cudne te rzeczy z lidla :d jakościowo ok ...Miki miał sporo bodów z lidla -super się sprawowały ...
Ja mam dziś dzień dziecka....lody,pomelo,babeczka -no same smakołyki
Cudne te rzeczy z lidla :d jakościowo ok ...Miki miał sporo bodów z lidla -super się sprawowały ...
Ja mam dziś dzień dziecka....lody,pomelo,babeczka -no same smakołyki
margerrita
Fanka BB :)
ja tez chce przepis na zakwas!
kto chce truskawek, mam koktail truskawkowy, co prawda z mrożonych, ale jest pyszny! zapraszam!
kto chce truskawek, mam koktail truskawkowy, co prawda z mrożonych, ale jest pyszny! zapraszam!
Aga30+
Tak zrobiłam 1 raz zakwas. Chlebek wyrósł lecz dodaje się pół łyżeczki suszonych drożdży.Iwonka wyślij mi paczkę plissss chce domowego paczka! !!
Jolcia_
Mnie w tym roku świeże truskawki przejdą koło nosa zjem kilka sztuk Ale za wiele nie mogę za to sobie pomroze
Czereśnie takie późne ma sąsiad przrpyszne!
Mam nadzieję że Hani brzuszek będzie tak łaskawa dla mnie jak Ami jadłam naprawdę wszystko i nic jej nigdy nie było
Czereśnie takie późne ma sąsiad przrpyszne!
Mam nadzieję że Hani brzuszek będzie tak łaskawa dla mnie jak Ami jadłam naprawdę wszystko i nic jej nigdy nie było
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..