reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja sie nie mogę doczekać truskawek i czereśni to chyba najwcześniejsze owoce mniam. Trzeba zdążyć zjeść przed urodzeniem bo jak będzie dzidzi to chcę karmić piersią.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

reklama
Iwonka wyślij mi paczkę plissss chce domowego paczka! !!:(
dam super przepis na chlebek tylko daj paczka ;)

Aga a sama robisz zakwasie?

Margerrita trzymam kciuki;)

Julka oj nie martw się na zapas głupim egzaminem najwyżej napiszesz jeszcze raz ... nie stresuje się ;)

Julka będziesz martwić się na bieżąco,po co na zapas! Choć ja ci zdanych egz. życzę !
Cudne te rzeczy z lidla :d jakościowo ok ...Miki miał sporo bodów z lidla -super się sprawowały ...
Ja mam dziś dzień dziecka....lody,pomelo,babeczka -no same smakołyki :D

Iwonka wyślij mi paczkę plissss chce domowego paczka! !!:(
dam super przepis na chlebek tylko daj paczka ;)

Aga a sama robisz zakwasie?

Margerrita trzymam kciuki;)

Julka oj nie martw się na zapas głupim egzaminem najwyżej napiszesz jeszcze raz ... nie stresuje się ;)
Tak zrobiłam 1 raz zakwas. Chlebek wyrósł lecz dodaje się pół łyżeczki suszonych drożdży.

Mnie w tym roku świeże truskawki przejdą koło nosa :( zjem kilka sztuk Ale za wiele nie mogę :( za to sobie pomroze :)
Czereśnie takie późne ma sąsiad przrpyszne!
Mam nadzieję że Hani brzuszek będzie tak łaskawa dla mnie jak Ami :) jadłam naprawdę wszystko i nic jej nigdy nie było :)

reklama
miedzy zajęciami skoczyłam coś zjeść na ciepło i do smyka i dziś udało mi się upolować cieniutkie bawełniane spodenki, myślę że w sam raz będą na porę letnia :)

Załączniki

• 20160130_202119.jpg
    20160130_202119.jpg
    228,9 KB · Wyświetleń: 68
Do góry