reklama
Aga30+
Fanka BB :)
Tu jest przepis. Tylko ze ja go nie odlewalam po kilku dniach, tylko dodawałam w takich proporcjach jak są.ja tez chce przepis na zakwas!
kto chce truskawek, mam koktail truskawkowy, co prawda z mrożonych, ale jest pyszny! zapraszam!
przepisnachleb.pl/zakwas/zakwas-zytni
Needi
W sensie z własnych wyrobów bo na obiad oczywiscie były plackiJulka lubię takie spodenki dla dzidzi...wygodne są.
Needi tylko ?
sarka a jak daleko musiałyby podrózowac? Szkoda, że teleportery to już nie za naszych czasów wymyśląIwonka wyślij mi paczkę plissss chce domowego paczka! !!
dam super przepis na chlebek tylko daj paczka
Aga a sama robisz zakwasie?
Margerrita trzymam kciuki
Julka oj nie martw się na zapas głupim egzaminem najwyżej napiszesz jeszcze raz ... nie stresuje się
będą zaliczone! muszą byćWróciłam padnięta. dzisiejsze egzaminy to porażka,z jednego pewnie poprawka, baby z filozofii to jednak sa popiepszone
no kuźwa i skąd ja teraz truskawki wytrzasnę...ja tez chce przepis na zakwas!
kto chce truskawek, mam koktail truskawkowy, co prawda z mrożonych, ale jest pyszny! zapraszam!
mamawiki32
hehe Mamawiki32 pewnie trzeba korzystać jak można Tylko ja się zastanawiam jak, pytałaś czy Cię przepuszczą czy się wepchnęłaś? Też się ostatnio zastanawiałam żeby skorzystać z brzuszka w rossmanowej kolejce tym bardziej, że zauważyłam przy kasie naklejkę, "kobiety w ciąży bez kolejki" ale bałam sie reakcji tych przedemną i poczekałam grzecznie na swoją kolej.
Co do pomelo to ja też uwielbiam ale ostatnio rzadko kupuje po tym jak ostatnio kilka razy źle trafiłam zraziłam się.
Anulka są wyraźne tabliczki już w alejce przed kasą,kasa dla uprzywilejowanych i jest napisane poniżej proszę zgłaszać się do kasjera. Więc powiedziałam, przepraszam czy ktoś z Państwa, oprócz pań z dziećmi jest uprzywilejowany czy mogę podejść. Nikt nie był niemiły,powiedzieli proszę bardzo i pan, który stał za kobietą z dzieckiem mnie wpuścił przed siebie.
reklama