reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwonka wyślij mi paczkę plissss chce domowego paczka! !!:(
dam super przepis na chlebek tylko daj paczka ;)

Aga a sama robisz zakwasie?

Margerrita trzymam kciuki;)

Julka oj nie martw się na zapas głupim egzaminem najwyżej napiszesz jeszcze raz ... nie stresuje się ;)
sarka a jak daleko musiałyby podrózowac?:) Szkoda, że teleportery to już nie za naszych czasów wymyślą ;)

hehe Mamawiki32 pewnie trzeba korzystać jak można :-p Tylko ja się zastanawiam jak, pytałaś czy Cię przepuszczą czy się wepchnęłaś? Też się ostatnio zastanawiałam żeby skorzystać z brzuszka w rossmanowej kolejce tym bardziej, że zauważyłam przy kasie naklejkę, "kobiety w ciąży bez kolejki" ale bałam sie reakcji tych przedemną :crazy: i poczekałam grzecznie na swoją kolej.
Co do pomelo to ja też uwielbiam ale ostatnio rzadko kupuje po tym jak ostatnio kilka razy źle trafiłam zraziłam się.

Anulka są wyraźne tabliczki już w alejce przed kasą,kasa dla uprzywilejowanych i jest napisane poniżej proszę zgłaszać się do kasjera. Więc powiedziałam, przepraszam czy ktoś z Państwa, oprócz pań z dziećmi jest uprzywilejowany czy mogę podejść. Nikt nie był niemiły,powiedzieli proszę bardzo i pan, który stał za kobietą z dzieckiem mnie wpuścił przed siebie.

reklama
Do góry