reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Aga30+ wspolczuje no duzo teraz kobiet w ciazy choruje..ahhh a to takie meczace zwlaszcza teraz bo ratuja nas tylko domowe sposoby:/ zycze szybkiego powrotu do zdrowkaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba podejde do lekarza dzisiaj. Nie wiem co mogę zażywać. Wypiłam mleko z czosnkiem i miodem. Dziwny posmak w ustach zostaję [emoji19]

reklama
Aga to pewnie jak masz mozliwosc aby isc teraz do lek.to idz..lepiej sprawdz powiedz co i jak a nie ebdziesz sie meczyc i zadreczac myslami...ja ostatnio sie mega martwilam wsiadlam w auto i bylam u lek.wyjasnil mi wszytsko i bylo ok..ja przede wszystkim bylam spokojna:)

jejku tak patrze na sowaczek moj i dopiero sobie uswiadomilam jak czas leci..za 5 miesiecy rodze:) dzis jest pierwszy dzien 14 tygodnia jak te 4 miesiace zlecialyyyy szok!!!!!!!!!!

a sluchajcie czy my mozemy jesc pasztet zrobiony w domu?

@agnesdem zrobiony w domu możesz jeść bez obaw, w końcu wiesz, żę w środku jest mięso, a nie kopyta ;) Jedyne co może być w domowym pasztecie, a nie jest zalecane to wątróbka. Więc jeśli jej nie ma, to jedz na zdrowie ile zmieścisz, a jeśli jest, to też jedz, ale już nie w hurtowych ilościach ;)

@agnesdem zrobiony w domu możesz jeść bez obaw, w końcu wiesz, żę w środku jest mięso, a nie kopyta ;) Jedyne co może być w domowym pasztecie, a nie jest zalecane to wątróbka. Więc jeśli jej nie ma, to jedz na zdrowie ile zmieścisz, a jeśli jest, to też jedz, ale już nie w hurtowych ilościach ;)
okkk to dziekii za informacje dzis prosze mame zeby na weekend zrobila mi pasztet bo tak mnie naszlo ze szok a nie mam odwagi kupic pasztet w sklepie bo nasluchalam sie roznych rzeczy wiec po prostu sie boje..

Czesc nowe mamusie!

Witam Was wiosennie z +18-sto stopniowej krainy, ale mnie dzis migrena meczy, no ale jak sa takie wahania temperatur to chyba wiem dla czego. Moj Mlody przylazl dzisiaj do nas z takim placzem, krzykiem "daj zielona farbe", od 4-5 plakal, wczoraj troche malowalismy, cos strasznie przezywal, moze jakis koszmar. Gotuje kwasnice, buraczki na barszcz upieklam, na wieczor kasza gryszana z kielbaska, cebulka i papryka :tak: Jutro barszcz z grzybami, a co mi tam, zjem popoludniu to moze nie bede cierpiec...

Piersi bola, twarde, ciezkie :unsure: Zgaga sporadycznie, zalezy co zjem i kiedy, z G mialam od 8 miesiaca, wiec Jolciu oby zniknela a jak ma przyjsc to na koncowke tylko!

julka89 no przygotowania pelna para :laugh2: super!
agnesdem no widzisz super! moj mezulek tez czasem potrzebuje uwagi, dogadzam mu drapie po pleckach a niech ma :tak: strasznie sie dieta przejmujesz, w rozsadnych ilosciach mysle, ze nic Ci nie zaskodzi :yes:
malinko trzymaj sie! oby sie u Was juz uspokoilo!
venicee to nastepnym razem kawa koniecznie!
lila farbujemy :laugh2:

Zdrowia Wam i dzieciaczkom!

Hej Maryńka .Wiedeń zimą nas powitał -jeju ale sypało wtedy -sobota -a wiosną nas pożegnał. Jak wszystko się ułoży jak trzeba będę po połowie lutego na 2 tyg....ale nie planuje..samo wyjdzie .
A mi się gotować nie chce......

reklama
Do góry