reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Aga30+ wspolczuje no duzo teraz kobiet w ciazy choruje..ahhh a to takie meczace zwlaszcza teraz bo ratuja nas tylko domowe sposoby:/ zycze szybkiego powrotu do zdrowkaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba podejde do lekarza dzisiaj. Nie wiem co mogę zażywać. Wypiłam mleko z czosnkiem i miodem. Dziwny posmak w ustach zostaję [emoji19]

reklama
Aga to pewnie jak masz mozliwosc aby isc teraz do lek.to idz..lepiej sprawdz powiedz co i jak a nie ebdziesz sie meczyc i zadreczac myslami...ja ostatnio sie mega martwilam wsiadlam w auto i bylam u lek.wyjasnil mi wszytsko i bylo ok..ja przede wszystkim bylam spokojna:)

jejku tak patrze na sowaczek moj i dopiero sobie uswiadomilam jak czas leci..za 5 miesiecy rodze:) dzis jest pierwszy dzien 14 tygodnia jak te 4 miesiace zlecialyyyy szok!!!!!!!!!!

a sluchajcie czy my mozemy jesc pasztet zrobiony w domu?

@agnesdem zrobiony w domu możesz jeść bez obaw, w końcu wiesz, żę w środku jest mięso, a nie kopyta ;) Jedyne co może być w domowym pasztecie, a nie jest zalecane to wątróbka. Więc jeśli jej nie ma, to jedz na zdrowie ile zmieścisz, a jeśli jest, to też jedz, ale już nie w hurtowych ilościach ;)

@agnesdem zrobiony w domu możesz jeść bez obaw, w końcu wiesz, żę w środku jest mięso, a nie kopyta ;) Jedyne co może być w domowym pasztecie, a nie jest zalecane to wątróbka. Więc jeśli jej nie ma, to jedz na zdrowie ile zmieścisz, a jeśli jest, to też jedz, ale już nie w hurtowych ilościach ;)
okkk to dziekii za informacje dzis prosze mame zeby na weekend zrobila mi pasztet bo tak mnie naszlo ze szok a nie mam odwagi kupic pasztet w sklepie bo nasluchalam sie roznych rzeczy wiec po prostu sie boje..

Czesc nowe mamusie!

Witam Was wiosennie z +18-sto stopniowej krainy, ale mnie dzis migrena meczy, no ale jak sa takie wahania temperatur to chyba wiem dla czego. Moj Mlody przylazl dzisiaj do nas z takim placzem, krzykiem "daj zielona farbe", od 4-5 plakal, wczoraj troche malowalismy, cos strasznie przezywal, moze jakis koszmar. Gotuje kwasnice, buraczki na barszcz upieklam, na wieczor kasza gryszana z kielbaska, cebulka i papryka :tak: Jutro barszcz z grzybami, a co mi tam, zjem popoludniu to moze nie bede cierpiec...

Piersi bola, twarde, ciezkie :unsure: Zgaga sporadycznie, zalezy co zjem i kiedy, z G mialam od 8 miesiaca, wiec Jolciu oby zniknela a jak ma przyjsc to na koncowke tylko!

julka89 no przygotowania pelna para :laugh2: super!
agnesdem no widzisz super! moj mezulek tez czasem potrzebuje uwagi, dogadzam mu drapie po pleckach a niech ma :tak: strasznie sie dieta przejmujesz, w rozsadnych ilosciach mysle, ze nic Ci nie zaskodzi :yes:
malinko trzymaj sie! oby sie u Was juz uspokoilo!
venicee to nastepnym razem kawa koniecznie!
lila farbujemy :laugh2:

Zdrowia Wam i dzieciaczkom!

Hej Maryńka .Wiedeń zimą nas powitał -jeju ale sypało wtedy -sobota -a wiosną nas pożegnał. Jak wszystko się ułoży jak trzeba będę po połowie lutego na 2 tyg....ale nie planuje..samo wyjdzie .
A mi się gotować nie chce......

reklama
Do góry