reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
U nas przedszkole zamknięte w ferie...jestem załamana... Będę musiała ciągle wymyślać rozrywki i słuchać Justina Biebera pół dnia :(

tylko nam tu nie zacznij nucic ;)

mi tam tak czas szybko leci, ze wogole sie zastanawiam jak to mozliwe.
ale czekam by bylo cieplej to bede na spacerki chodzi z ksiazeczka na laweczke lub na balkonie :)

Lilia jak tylko w zakresie się miescisz to Twoja trzustka pięknie sobie radzi z wytwarzaniem insuliny, zostaje mi tylko zazdrościć ;)

Kingusia- do dziś w buzi mam jak w trampku bleee :( non stop myje zeby!

Sarka- o nie!! Jak to czesac u niemowlaka ;)

Julita- to okropnosc można brać jakieś lęki Ale nie pamiętam nazwy mi trochę pomagały a później ich nie mogłam brać bo miały laktoze w składzie.

Mamawiki- tego bibera najbardziej współczuję!

Co do dnia samemu w domu to ja mam juz dość... nasza super sąsiadka od grudnia poszła do pracy :( wcześniej codziennie odwiedzalysny się... a,teraz ja Ami i Frajda.

Margeritta- zazdroszczę Ci ze czas szybko Ci leci mi się niemiłosiernie wlecze :(

Mąż z pracy wrócił chory... umiera ledwo żyje nie ma na nic siły... eh... a jak ja byłam rzygajaca to miałam wszystko robić... niech poczuje jak to jest jak się człowiek źle czuje... a i jeszcze ta choroba to przeze mnie :/

Matka mnie wkurzyla mąż doprawił... a niech ich wszystkich jasna cholera. Jedno madrzejsze od drugiego. Matka trzymając małą na rękach pyta kto ją tak rozpiescił... no heloł! ! Ty! ! Żesz qwa... a drugi domorosły dugi hauzer doktorat chował przez te wszystkie lata...
Ja cierpie dole. Idę spać. Cześć dziewczyny

@Jolcia_ tylko, ze czuje sie jak stara baba. ja nie wiem jak ja ogranialam sie wczesniej, teraz mam wolny czas a na nic mi go nie starcza

jutro mam za to zebranie w szkole w sprawie 6 latkow. bo nie wiemy czy mlody pojdzie do 0 czy do 1 klasy?
dziewczyny co maja dzieci w tym wieku, juz podjelyscie decyzje?

@Needi tulam, dobranoc!

reklama
Matka mnie wkurzyla mąż doprawił... a niech ich wszystkich jasna cholera. Jedno madrzejsze od drugiego. Matka trzymając małą na rękach pyta kto ją tak rozpiescił... no heloł! ! Ty! ! Żesz qwa... a drugi domorosły dugi hauzer doktorat chował przez te wszystkie lata...
Ja cierpie dole. Idę spać. Cześć dziewczyny

Spokojnie idź poleżeć kochana wszyscy tacy mądrzy a potem kto rozpiescil ; (

Do góry