mamawiki32
Fanka BB :)
U nas przedszkole zamknięte w ferie...jestem załamana... Będę musiała ciągle wymyślać rozrywki i słuchać Justina Biebera pół dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas przedszkole zamknięte w ferie...jestem załamana... Będę musiała ciągle wymyślać rozrywki i słuchać Justina Biebera pół dnia
oj tak mogloby juz byc cieplo.mi tam tak czas szybko leci, ze wogole sie zastanawiam jak to mozliwe.
ale czekam by bylo cieplej to bede na spacerki chodzi z ksiazeczka na laweczke lub na balkonie
Matka mnie wkurzyla mąż doprawił... a niech ich wszystkich jasna cholera. Jedno madrzejsze od drugiego. Matka trzymając małą na rękach pyta kto ją tak rozpiescił... no heloł! ! Ty! ! Żesz qwa... a drugi domorosły dugi hauzer doktorat chował przez te wszystkie lata...
Ja cierpie dole. Idę spać. Cześć dziewczyny