reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Lila - taki wynik jest prawidłowy. Moja sis już robiła 2 razy (też jest w ciąży) i właśnie tak jej wychodziło. I mnie piersi przestały boleć dopiero kilka dni temu, ale sutki to mam tak wrażliwe, grr....szok! Choć nie, pomacałam się i wciąz mnie piersi bolą i są bardzo wrażliwe.

nieufna - wzięłaś coś na ten ból? ja z rana od razu apap, bo mnie bardzo głowa bolałą od wczoraj :-(

Kinga - witaj!

Julka - daj znać jak po wizycie!

madziolina - czekamy na wiesci! :-)

Kto chętny do posprzatania u mnie w kuchni po obiedzie? :p

Nie wzięłam i się męczę. Wolę nic nie brać, na migrenę mam od neurologa takie specjalne silne leki, które brałam przy takich bólach. Apap mi nie pomoże, więc nie chcę sie faszerować. Może jutro przejdzie, tylko, żeby noc przeżyć.

Kamcia2810 cześć i dziekuje bardzo oby była spokojna :)
Lila super, że mamy taki sam termin :) w sumie tylko 2 kilo mi spadło, za to teraz nadrobie bo apetyt mi dopisuje :)
Jucia powodzenia i czekamy na wieści.
Jolcia z dnia na dzień jest tylko mnie męczy jeszcze taki paskudny posmak w ustach brrr... tez tak miałaś? Współczuje zgagi cos okropnego
MalinowaMarta im więej tym lepiej tylko ciezko wszystkich zapamietac :) czytam wszystkie posty od początku i jestem dopiero na 150 stronie nie wiem czy uda mi sie wszystko przeczytac, duuuzo piszecie :) ciężko samej w domu siedziec ja chociaż mam małego, ale powiem szczerze mógłby go ktos wziąć czasem na godzinkę, żebym mogła spokojnie posprzatać. :)
Gwiazda :) witam :) tak jak piszesz cieżko każdemu odpowiedziec :)

kingusia ja tak samo chciała bym kogoś mieć w domu bo sama siedzę ;( ale jak coś się dzieje mam do kogo zadzwonić ;) bo i dziadkowie i koleżanką i wogole ;) ake tak nawet do kogo buzi otworzyć a ty masz dzidzie wiec masz do kogo mówić ;) ciężki będzie nadrobić jak ja juz czasem nie wiem kto i co ; (

Jolcia, zakres jest od 74. Hmm, no zobaczymy co gin powie. Mam nadzieję, że jest ok.Minęła równo godzina, bo pilnowałam tego.
Kkasiulka - dzięki :) Mnie czasami bolą mniej, ale ciągle. Ciekawe czy do porodu przejdzie :baffled:
Julka - kciuki!
MalinowaMarta - :D Ja też kocham jeść. Niby liczę te kalorie, niby nie dobijam nawet do 2800,a tyję. To dopiero porażka jakaś :/

Moja siostra wzięła do siebie na 4 dni Nikośka. W sobotę dojedzie do nich Mikołaj. Kurcze cisza się taka zrobiła, bo ten mój Nikodem to okropnie głośne dziecko jest :D To dopiero będę teraz z nudów jadła...:oo:
oj moja jak pójdzie do przedszkola to jest mi tak dziwnie że nie moge miejsca sobie znaleźć

reklama
@kinguska926 witaj ;)

@Jolcia_ @julita1212 współczuję zgagi, mnie dopadła na samym poczatku, ale na szczęście po trzech tygodniach jej się znudziło i już puściła - mam nadzieję, że nie wróci. Trzymam kciuki, żeby i Was oszczędziła.

Ja też w ciągu dnia siedzę sama i nie powiem, żeby to było jakieś wybitnie dobre dla mnie. Niby fajnie, niby spokój, niby jeszcze się zatęskni do takiego stanu, kiedy nikt nie zawraca głowy i cisza panuje wokół, ale... ;)

Jeszcze przez ten egzamin, który mam na głowie jestem kompletnie odizolowana od wszystkiego. Mam jazdy w głowie, że teraz jeszcze mogę normalnie wychodzić, ćwiczyć, spotykać się ze znajomymi na mieście itp, a siedzę zamknięta w domu z nosem w książkach (i to wcale nie takich, jakie chciałabym czytać dla własnej przyjemności :p ), a potem zdam i się okaże, że muszę leżeć.
Jakiś marny humor dziś mnie dopadł, ale nic to - jutro musi być lepiej ;)

Do góry