reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Lila - taki wynik jest prawidłowy. Moja sis już robiła 2 razy (też jest w ciąży) i właśnie tak jej wychodziło. I mnie piersi przestały boleć dopiero kilka dni temu, ale sutki to mam tak wrażliwe, grr....szok! Choć nie, pomacałam się i wciąz mnie piersi bolą i są bardzo wrażliwe.

nieufna - wzięłaś coś na ten ból? ja z rana od razu apap, bo mnie bardzo głowa bolałą od wczoraj :-(

Kinga - witaj!

Julka - daj znać jak po wizycie!

madziolina - czekamy na wiesci! :-)

Kto chętny do posprzatania u mnie w kuchni po obiedzie? :p

reklama
Lila - taki wynik jest prawidłowy. Moja sis już robiła 2 razy (też jest w ciąży) i właśnie tak jej wychodziło. I mnie piersi przestały boleć dopiero kilka dni temu, ale sutki to mam tak wrażliwe, grr....szok! Choć nie, pomacałam się i wciąz mnie piersi bolą i są bardzo wrażliwe.

nieufna - wzięłaś coś na ten ból? ja z rana od razu apap, bo mnie bardzo głowa bolałą od wczoraj :-(

Kinga - witaj!

Julka - daj znać jak po wizycie!

madziolina - czekamy na wiesci! :-)

Kto chętny do posprzatania u mnie w kuchni po obiedzie? :p

Ja mogę pozmywac ale ty mi umyj podłogi hahah

Kurde co się schyle ti mnie boli brzuch :(

Gwiazda Mleko mogę jedynie na 3 kolację czyli około 22... mi też super pomagało mleko ...

A co do bólu piersi to dziś Ami mnie niechcący uszczypala w samego sutka (w domu chodzę bez stanika) wszystkie gwiazdy nieba widziałam :((

Jolcia, zakres jest od 74. Hmm, no zobaczymy co gin powie. Mam nadzieję, że jest ok.Minęła równo godzina, bo pilnowałam tego.
Kkasiulka - dzięki :) Mnie czasami bolą mniej, ale ciągle. Ciekawe czy do porodu przejdzie :baffled:
Julka - kciuki!
MalinowaMarta - :D Ja też kocham jeść. Niby liczę te kalorie, niby nie dobijam nawet do 2800,a tyję. To dopiero porażka jakaś :/

Moja siostra wzięła do siebie na 4 dni Nikośka. W sobotę dojedzie do nich Mikołaj. Kurcze cisza się taka zrobiła, bo ten mój Nikodem to okropnie głośne dziecko jest :D To dopiero będę teraz z nudów jadła...:oo:

reklama
Do góry