reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Lila ciesz się,że masz wizytę w piątek, ja mam 16 lutego dopiero ale bez usg,usg dopiero 29. Ruchów na razie żadnych nie czuję, więc w ogóle mam schizy, bo nie wiem co tam się dzieje. Jedyne co mnie pozwala mi nie zwariować to rosnący brzuch...skoro rośnie to chyba dzidziuś się rozwija. Myślę żeby za tydzień wybrać się gdzieś prywatnie na Usg bo do 29 lutego chyba nie wytrzymam :/

Dziękuję dziewczyny :-( staram się wyciszyć ale.to ciężkie zwłaszcza jak.kochamy ta osobę. Położę się teraz bo kluje mnie tak.w.srodku dziwne..Boże żeby nic się nie stało...każdego dnia dziękuję ze jest pod moim.sercem mój skarb i martwię się o to by było spokojne..tak.prosze mojego męża żeby był.wyrozumialy żeby mnie wspierał.uspokajal...w razie czego a on nic..najpierw wszystko psuje a później przeprasza..

Co do magnezu to tez zapytam mojego gin bo teraz biorę dha mama folik i d3

Co do magnezu to w tabletkach. W aptece jeszcze trzeba się dopytać. Ostatnio mnie przyjaciółka opierniczyła że nie zażywam ona brała całą ciążę. A mam pytanie jeszcze. Kwas foliowy bierzecie? Bo ja mam w witaminach Pregna Plus bardzo dużo 400 tyle co w zwykłym foliowym.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Dlaczego ja go tak ciągle nie przepraszam i zastanawiam.sie nad tym co robię..nie jestem.idealem tez popełniam błędy ale sporadycznie..na prawdę sporadycznie go zdenerwuje a jak już to zrobię to szybko staram.sie załagodzić sprawę mój mąż hmm najważniejszy jest on. Jeśli to się nie zmieni to na prawdę wezmę.urlop i wyjadę gdzieś odpocząć..przemyśleć wszystko..

Na szczęście mam 05.02.2016 usg wiec zobaczę jak maleństwo rośnie czy wszystko dobrze...może płeć się dowiem..to jest teraz dla mnie najważniejsze..ale mnie głowa boli i to klocie mnie martwi :-(

Witajcie :-( przepraszam Was ale nie jestem w stanie nawet odpisać na wszystkie Wasze informacje..leżę w domciu odpoczywam bo źle się czuje głową mi peka ie mam siły na nic a wczoraj było tak dobrze..Ehhh może to.dlatego, że bardzo mnie zdenerwował mój mąż. Mam dosyć tego wszystkiego szczerze mówiąc bo teraz gdy powinnam być spokojna nie martwić się nie płakać to u mnie jest odwrotnie.. Za każdym razem myślę o malenstwie ze tez odczuwa moje zdenerwowanie szkoda tylko że mój mąż ma to chyba gdzieś..najchętniej bym.sie spakowala i uciekła gdzieś daleko w spokojne miejsce gdzie mogę spokojnie funkcjonować..:-(
Ojej faceci niestety tak mają zanim pomyślą to przykrość zrobią.

Co do magnezu to w tabletkach. W aptece jeszcze trzeba się dopytać. Ostatnio mnie przyjaciółka opierniczyła że nie zażywam ona brała całą ciążę. A mam pytanie jeszcze. Kwas foliowy bierzecie? Bo ja mam w witaminach Pregna Plus bardzo dużo 400 tyle co w zwykłym foliowym.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
Ja biorę folik lekarz mówi żebym.jeszcze brała wiec brałam przed ciążą i teraz dalej biorę.

reklama
Do góry