nie widac, dlatego, ze ty masz swoje ciasteczka na kompie i u nas bedzie wyswietac sie tylko strona glowna. Może zrób print screen.
@malinka1984,omg! biedulka i co teraz. masz jechac do innego szpitala i co oni z ta reka beda ci robic?
@Aga30+, spytaj sie jaki ty i maz mialas rozmiar, jaki macie wzrost ty i tatus dziecka. ja bym inwestowala w kilka 56 a raczej 62, mozna kupic takie spodenki lub cisuzki ktore spokojnie mozna podwinac, lub widac, ze sa male. rozmiar z jednego sklepu rozmiarowi nie rowny. czasem 62 bedzie wieksze niz 74 z innego.
grunt to kupic cos co latwo bedzie zakladac, ja bede inwestowac w rampersy rozpinane, bo letnich ciuszkow w takim rozmiarze nie mam nic, za to zimowych pelny worek.
a jeszcze bedziesz miala +- wage dziecka przed porodem. jak bedzie male dziecko <3kg to wtedy dokupisz cos z 50 i 56
@sarka2016, juz od sierpnia chcesz wrocic? ja bym sie bala, ze jakies zarazki moge przyniesc do domu? a co z karmieniem? bedziesz sciagac, czy planuejsz butle.
@madziolina_p, a ty bylas na tym zwolenieniu po poronieniu? ja narazie planow tez nie robie. boja sie.
@olciakk, idelana planistka! powiedz jeszcze, ze matematki uczysz?
@Needi, brzuch twardnieje od tak. to nie witaminy czy woda.
@Dornia, odpoczywaj po. a ty mialas amnio ze wzgledu na wiek, czy wyniki?
@Gwiazda_237, dobrze, ze sie odezwalas i ze jest ok odpoczywaj!
@Kkasiulka, i super! a ta ksie stresowalas! w sumie nie wazne jak, wazne by szczesliwie
@Julka89. robilas posiew? na wyniki sie czeka 3 dni robocze, wiec i tak nic ci nie przepisze z gory.
dziewczyny co do twardniecie brzucha, to @vanicee juz pisala, glaskanie, smeranei sie po brzuchu to jeszcze zwieksza napiecie i jego stawianie sie, wysilek fizyczny, sex, nwery
Mi tez sie spinal prawei cala ciaze z Patrykiem, dostalam magnez i no-spe. i zazwyczaj to sie dostaje, relax i leki pomaga, ale twardnienie brzucha jednak trzeba zgosic lekarzowi. zwlaszcza gdy nei przechodzi po odpoczynku. zanim wezmiecie leki sporbujcie polezec z nogami wyzej przez 20-30 minut, tak mi tez kazali jak lezalam na patologii ciazy. chyba, ze bardzo sie spinal, wtedy zastrzyk w pupe.
lekarz podczas badania usg moze powiedziec czy macie tendecje do twardniecie brzucha, bo wiadac miesnie i ich prace.