Julka89.89
Cudzie trwaj..
a mi coś dziś brzuch się stawia, twardnieje, albo delikatnie pobolewa co jakiś czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej faceci niestety tak mają zanim pomyślą to przykrość zrobią.Witajcie :-( przepraszam Was ale nie jestem w stanie nawet odpisać na wszystkie Wasze informacje..leżę w domciu odpoczywam bo źle się czuje głową mi peka ie mam siły na nic a wczoraj było tak dobrze..Ehhh może to.dlatego, że bardzo mnie zdenerwował mój mąż. Mam dosyć tego wszystkiego szczerze mówiąc bo teraz gdy powinnam być spokojna nie martwić się nie płakać to u mnie jest odwrotnie.. Za każdym razem myślę o malenstwie ze tez odczuwa moje zdenerwowanie szkoda tylko że mój mąż ma to chyba gdzieś..najchętniej bym.sie spakowala i uciekła gdzieś daleko w spokojne miejsce gdzie mogę spokojnie funkcjonować..:-(
Ja biorę folik lekarz mówi żebym.jeszcze brała wiec brałam przed ciążą i teraz dalej biorę.Co do magnezu to w tabletkach. W aptece jeszcze trzeba się dopytać. Ostatnio mnie przyjaciółka opierniczyła że nie zażywam ona brała całą ciążę. A mam pytanie jeszcze. Kwas foliowy bierzecie? Bo ja mam w witaminach Pregna Plus bardzo dużo 400 tyle co w zwykłym foliowym.
Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
Z witamin to ja też biorę folik jodidd i vigantol.Ja biorę folik lekarz mówi żebym.jeszcze brała wiec brałam przed ciążą i teraz dalej biorę.
No ja tylko musze dopytać o magnez jak będę u gin czy mam brać..kurcze ale boli mnie w środku coś..:-(Z witamin to ja też biorę folik jodidd i vigantol.
Ale brzuch w środku czy w klatce piersiowej??No ja tylko musze dopytać o magnez jak będę u gin czy mam brać..kurcze ale boli mnie w środku coś..:-(