reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Jak ja Wam zazdroszczę że już kupujecie rzeczy dla maluszków- ja na razie boje się cokolwiek kupić, choć po cichu oglądam już ciuszki, wózeczki jednak postanowione, że póki nie będzie wynik.
Margeritta wynik dopiero ok 10.02 to chyba najdłuższy i najtrudniejszy czas w życiu. Najgorsze chyba to, że tak naprawdę nie dopuszczam w ogóle myśli, że wynik może wyjść nieprawidłowy, ciągle myślę o mojej Fasolce jak o zdrowej dziewczynce, badanie zrobiłam po to aby się w tym upewnić.
Patuska wyrazy współczucia
Ruda@91 kolejność ma znaczenie. Mnie ta wróżba się nie sprawdziła, bo wyszło że pierwszy ma być chłopczyk a teraz mieszka u mnie dziewczynka (chyba że jeszcze się zdziwię) :blink:

reklama
Coś mi urwało :-p Miało być: Jak ja Wam zazdroszczę że już kupujecie rzeczy dla maluszków- ja na razie boje się cokolwiek kupić, choć po cichu oglądam już ciuszki, wózeczki jednak postanowione, że póki nie będzie wyniku nic nie kupujemy

witajcie. Ja rano wstałam na tabletke i śniadanie i spalam fo teraz. skrecilismy komodę wczoraj i wygląda fajnie ;) co fo wróżby to moim koleżanka tez się sprawdziły q mi wyszło 3 chłopaków haha

Witam Was w niedzielę.
Nie wierzę w żadne wróżby i zabobony :) Pewnie zabawa fajna, ale bez przesady ;) Mam koleżankę, która korzysta z rad wróżki i jest opowieści są czasem żenujące;))))

Anulka<3, będzie dobrze:) Ja też zacznę robić większe zakupy dopiero po połówkowym, bo niby pierwsze prenatalne wyszło ok, ale ja z natury jestem pesymistka.

Miłej niedzieli:)

Ja też nie wierzę w żadne horoskopy ani wróżby, ale dopóki traktujemy to jako nieszkodliwą zabawę to czemu nie ;-) Mi właśnie wyszedł syn i córka i koniec.. Zobaczymy po połówkowym usg, bo syn już jest i więcej w sumie nie planujemy :-)

Mendoza, zgadzam się, że to tylko (być może) zabawa, ale dla niektórych magia to też tylko zabawa a skutki mogą być opłakane. Ale to tylko moje zdanie.

co do waszych odczuc i prezywania ciazy, to pierwsza zawsze bedzie wyjatkowa bo wszystko jest nowe. a teraz juz tak jakos jest inaczej.
co do zakupow to jedno chcialabym byc po usg polówkowym i znac plec dziecka, ale szalec nie bede to wiekszosc mamy.

dziewczyny spalam dzis do 10:00 z kilkoma dluzszymi i krotszymi pobudkami nocnymi i co jestem jeszcze bardziej senna i zmeczona niz jak wstaje po 7.
i badz tu czlowieku madry

reklama
co do waszych odczuc i prezywania ciazy, to pierwsza zawsze bedzie wyjatkowa bo wszystko jest nowe. a teraz juz tak jakos jest inaczej.
co do zakupow to jedno chcialabym byc po usg polówkowym i znac plec dziecka, ale szalec nie bede to wiekszosc mamy.

dziewczyny spalam dzis do 10:00 z kilkoma dluzszymi i krotszymi pobudkami nocnymi i co jestem jeszcze bardziej senna i zmeczona niz jak wstaje po 7.
i badz tu czlowieku madry
Jakaś ta niedziela senna jest:)

Do góry