reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jak ja Wam zazdroszczę że już kupujecie rzeczy dla maluszków- ja na razie boje się cokolwiek kupić, choć po cichu oglądam już ciuszki, wózeczki jednak postanowione, że póki nie będzie wynik.
Margeritta wynik dopiero ok 10.02 to chyba najdłuższy i najtrudniejszy czas w życiu. Najgorsze chyba to, że tak naprawdę nie dopuszczam w ogóle myśli, że wynik może wyjść nieprawidłowy, ciągle myślę o mojej Fasolce jak o zdrowej dziewczynce, badanie zrobiłam po to aby się w tym upewnić.
Patuska wyrazy współczucia
Ruda@91 kolejność ma znaczenie. Mnie ta wróżba się nie sprawdziła, bo wyszło że pierwszy ma być chłopczyk a teraz mieszka u mnie dziewczynka (chyba że jeszcze się zdziwię) :blink:

reklama
Coś mi urwało :-p Miało być: Jak ja Wam zazdroszczę że już kupujecie rzeczy dla maluszków- ja na razie boje się cokolwiek kupić, choć po cichu oglądam już ciuszki, wózeczki jednak postanowione, że póki nie będzie wyniku nic nie kupujemy

witajcie. Ja rano wstałam na tabletke i śniadanie i spalam fo teraz. skrecilismy komodę wczoraj i wygląda fajnie ;) co fo wróżby to moim koleżanka tez się sprawdziły q mi wyszło 3 chłopaków haha

Witam Was w niedzielę.
Nie wierzę w żadne wróżby i zabobony :) Pewnie zabawa fajna, ale bez przesady ;) Mam koleżankę, która korzysta z rad wróżki i jest opowieści są czasem żenujące;))))

Anulka<3, będzie dobrze:) Ja też zacznę robić większe zakupy dopiero po połówkowym, bo niby pierwsze prenatalne wyszło ok, ale ja z natury jestem pesymistka.

Miłej niedzieli:)

Ja też nie wierzę w żadne horoskopy ani wróżby, ale dopóki traktujemy to jako nieszkodliwą zabawę to czemu nie ;-) Mi właśnie wyszedł syn i córka i koniec.. Zobaczymy po połówkowym usg, bo syn już jest i więcej w sumie nie planujemy :-)

Mendoza, zgadzam się, że to tylko (być może) zabawa, ale dla niektórych magia to też tylko zabawa a skutki mogą być opłakane. Ale to tylko moje zdanie.

co do waszych odczuc i prezywania ciazy, to pierwsza zawsze bedzie wyjatkowa bo wszystko jest nowe. a teraz juz tak jakos jest inaczej.
co do zakupow to jedno chcialabym byc po usg polówkowym i znac plec dziecka, ale szalec nie bede to wiekszosc mamy.

dziewczyny spalam dzis do 10:00 z kilkoma dluzszymi i krotszymi pobudkami nocnymi i co jestem jeszcze bardziej senna i zmeczona niz jak wstaje po 7.
i badz tu czlowieku madry

reklama
co do waszych odczuc i prezywania ciazy, to pierwsza zawsze bedzie wyjatkowa bo wszystko jest nowe. a teraz juz tak jakos jest inaczej.
co do zakupow to jedno chcialabym byc po usg polówkowym i znac plec dziecka, ale szalec nie bede to wiekszosc mamy.

dziewczyny spalam dzis do 10:00 z kilkoma dluzszymi i krotszymi pobudkami nocnymi i co jestem jeszcze bardziej senna i zmeczona niz jak wstaje po 7.
i badz tu czlowieku madry
Jakaś ta niedziela senna jest:)

Do góry