reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mamuśki a jak u was ze przytulankami??? Czy odstawiliscie drugie poloweczki???
Boicie się ze coś może być nie tak po???

reklama
witam
Nie wiem co u której :) nie ma szans żebym nadrobiła..
Chorującym szybko zdrowia!!!!
Patuśka także moje kondolencje .... dbaj kochana o siebie ...ciężkie chwile u ciebie...
Anulka wiesz zazdroszczę ci tego wyniku 1:212....eh jak widzę swój wynik płakać mi się nadal chce....

U nas z przytulankami hmm rzadko ale są
Venice zobaczysz dzidzia zdrowa, 1 na 212 to i tak małe ryzyko,dziewczyna ostatnio miała 1 do 4 i urodziła zdrowe dziecko
Ja nawet wzięłam na notce obrączkę nad brzuchem i kręciło się w kółko hihi i jak się na usg sprawdzi to będę się śmiać moi cieszyć oczywiście hehe
A moi podsluchalam przed chwilą dzidziola i spedycji bije, policzylam i ok 160 uderzeń/min

Mi obrączka nie rusza się w przód i w tył tylko na boki. Prawo lewo to nie wiem co to oznacza. Dzisiaj byłam na stronie Endo i mają do dzisiaj promocję. Kupiłam parę uniwersalnych bodziaków, czapeczkę oraz śpiochy. Ale z rozmiarem to nie wiem kurczę 62 i 56 kupiłam z przewagą na 62. Resztę kupię w ciucholandzie albo Pepko.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Venicee faktycznie twoje pappa wyszło znacznie gorzej (pewnie z uwagi na wiek), ale za to na USG wszystko w porządku, u mnie brak kości nosowej. Nie pamiętam już, nie zdecydowałaś się na amniopunkcje?
U nas przytulanki od początku prawie bez zmian, czyli dosyć często i jak na razie nawet w tych samych pozycjach co przed. W pierwszym trymestrze miałam DUŻO mniejszy "apetyt" ale już wróciło do normy. Teraz mamy nakazane 10 dni przerwy po amnio, będzie ciężko :-D a potem będę się bardziej bać żeby coś się nie stało.

reklama
Margerita- ja to ten zboj po prawej ;)

Patuska- bardzo współczuję, przyjmij moje kondolencje. Tule mocno.

IwonaMaja- a co zjadlas? Generalnie dla kobiet w ciąży godzinę po posiłku zakres jest do 120, na czczo do 90.
Teraz się to zmieniło. Jak robiłam cukier to na czczo norma była do 100

Do góry