reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Mamuśki a jak u was ze przytulankami??? Czy odstawiliscie drugie poloweczki???
Boicie się ze coś może być nie tak po???

reklama
witam
Nie wiem co u której :) nie ma szans żebym nadrobiła..
Chorującym szybko zdrowia!!!!
Patuśka także moje kondolencje .... dbaj kochana o siebie ...ciężkie chwile u ciebie...
Anulka wiesz zazdroszczę ci tego wyniku 1:212....eh jak widzę swój wynik płakać mi się nadal chce....

U nas z przytulankami hmm rzadko ale są
Venice zobaczysz dzidzia zdrowa, 1 na 212 to i tak małe ryzyko,dziewczyna ostatnio miała 1 do 4 i urodziła zdrowe dziecko
Ja nawet wzięłam na notce obrączkę nad brzuchem i kręciło się w kółko hihi i jak się na usg sprawdzi to będę się śmiać moi cieszyć oczywiście hehe
A moi podsluchalam przed chwilą dzidziola i spedycji bije, policzylam i ok 160 uderzeń/min

Mi obrączka nie rusza się w przód i w tył tylko na boki. Prawo lewo to nie wiem co to oznacza. Dzisiaj byłam na stronie Endo i mają do dzisiaj promocję. Kupiłam parę uniwersalnych bodziaków, czapeczkę oraz śpiochy. Ale z rozmiarem to nie wiem kurczę 62 i 56 kupiłam z przewagą na 62. Resztę kupię w ciucholandzie albo Pepko.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Venicee faktycznie twoje pappa wyszło znacznie gorzej (pewnie z uwagi na wiek), ale za to na USG wszystko w porządku, u mnie brak kości nosowej. Nie pamiętam już, nie zdecydowałaś się na amniopunkcje?
U nas przytulanki od początku prawie bez zmian, czyli dosyć często i jak na razie nawet w tych samych pozycjach co przed. W pierwszym trymestrze miałam DUŻO mniejszy "apetyt" ale już wróciło do normy. Teraz mamy nakazane 10 dni przerwy po amnio, będzie ciężko :-D a potem będę się bardziej bać żeby coś się nie stało.

reklama
Margerita- ja to ten zboj po prawej ;)

Patuska- bardzo współczuję, przyjmij moje kondolencje. Tule mocno.

IwonaMaja- a co zjadlas? Generalnie dla kobiet w ciąży godzinę po posiłku zakres jest do 120, na czczo do 90.
Teraz się to zmieniło. Jak robiłam cukier to na czczo norma była do 100

Do góry