reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Moje zeszłoroczne bułeczki z truskawkami

Załączniki

• 1453139225394.jpg
    1453139225394.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 47
Ja piernicze dziewczyny ja tu się załamuje swoją wagą a tu takie pyszności i jak tu się kontrolować? [emoji14]

Julita mega bułeczki, wyglądają bardzo smakowicie, zazdroszczę umiejętności :)
Malinka jeszcze raz zdrowka dla synka i mam nadzieję, że szybko sie wyjaśni od czego ma podwyższone crp :*
Iwonaimaja ja również poproszę ciasto, mój co najwyżej umie zrobić spaghetti i makaron ze szpinakiem a juz nie wspomne o pieczeniu :p

Hej Dziewczyny.

Bardzo rzadko wchodzę na forum ze względu na dziecko,ale postaram się nadrobić zaległości :)

Potrzebujemy małej porady: jak urodzi się drugi Maluszek to córka będzie miała 1rok i 8 miesięcy,chcieliśmy kupić wózek Graco quattro tour duo,ale dziś zmierzyłam naszą windę :( winda ma długość 100cm,a wózek 123cm :(
Na trzecie piętro nie wczłapię się z takim wózkiem :(
Macie jakieś pomysły?

Malinka - najważniejsze, żeby w końcu postawili diagnozę i zaczęli efektywnie leczyć. Mocno trzymam kciuki za Was.

U mnie przed świętami był 1,5kg na plusie, ale jutro aż się boję co będzie przy ważeniu. Poza tym brzuch mam całkiem spory, jak ubieram normalne bluzki to już ewidentnie widać, że ciąża. Muszę się trochę nagimnastykować przy wyborze ciuchów, żeby się zamaskować jeśli idę w takie towarzystwo, któremu jeszcze nie mówię.

W normalne dżinsy jeszcze dwa tygodnie temu na upartego się wciskałam, ale coraz bardziej uciskały na brzuch, a to niezbyt zdrowe i niewygodne, więc trudno - odkładam już powoli rzeczy "na po ciąży". Z nieciążowych spodni mogę chodzić tylko w takich biodrówkach, które przed ciążą prawie zlatywały mi z tyłka, bo trzymają się pod brzuchem :) Mam tylko nadzieję, że to efekt bliźniąt, a nie tego, że się spasłam :) bo jak czytam, że w pierwszej ciąży brzuch widać ok. 20 tygodnia, a ja jestem w 14, to mi się słabo robi... ;)

Na truskawki miałam ochotę odkąd zaczęłyście o nich pisać, więc dwa razy zrobiłam koktajl na kefirze z mrożonych i już zaspokoiłam tę zachciankę - czekam na kolejne :)

reklama
Do góry