reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Coś takiego

Załączniki

• 2016-01-18 19.32.18.jpg
    2016-01-18 19.32.18.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Malinka kazde dziecko jest inne. moj synek ma CRP zawsze przy wirusie wlasnie takie ok. 17. kaszel, katar go pomeczy i pozniej samo mija i tylko syrop mu daje. zdrowka zycze!

Paczki uwielbiam z bita czekolada w srodku i polane czekolada, jak bylam z G w ciazy i do Polski wpadlam, to 5 naraz poszlo, na studiach w tlusty czwartek caly Krakow zlecialam i NIGDZIE takich nie bylo, czyzby to beskidzki specjal?

co do hm to dokladnie jakos co do ceny jest oki, ja kupuje online i glownie z wyprzedazy. wczoraj kolezanka mi espirit online polecala, nie wiedzialam, ze maja ciazowe rzeczy, ceny niestety wysokie, ale ubrania super i jakos tez dobra.

Gwiazda_237 droga pantoflowa pewnie zadzialala ;) kto z pewnością wiedzial ze jestes w ciazy i sie wygadal ale tak mysle ze moze to i lepiej ;) pamietasz zdjecie mojego brzucha ktore ostatnio dodalam? Na nim mialam tylko 1kg na plusie a brzuch przeciez ogromny ;) takze chyba wielkość brzuszka ni jak ma się do wagi :)

Zielona_stokrotka jak pojde do pracy i wezme opiekunke po znajomości jakas polke to gdzieś polowe bede musiala jej oddawac ale wole tak niz siedziec w domu bo to i lepiej dla dzieci i dla mnie ;)
Dokladnie trzeba miec dystans! Tego slowa mi brakowalo ;)

Agnesdem tez mam leginsy ciazowe (z h&m mam) świetna sprawa.. tak jak jensow ciazowych nienawidzę to leginsy super sprawa :)

Kamcia ja mam tak ze styczniowkami2012 :) jak tylko czas pozwala i jest okazja to sie odwiedzamy :)

Iwonaimaja powodzenia u dentysty!!

Iwona35 hahahah rozwalilas mnie Twoim śniadaniem :D :D :D ja sie wczoraj sama z siebie śmiałam bo maczalam palec w kucharku (przyprawie) i sie zajadalam :D ale Twoja zachcianka moja przebiła :D

Julita 1212 to zapraszam do mnie ;) u mnie od dwoch tygodni dostępne na bazarku :)

Aga30+ ja tak mialam w pierwszej ciazy... do porodu szlam z +22kg :o po spadlo 7kg następne 15kg spadalo przez okragly rok...

Iwona ja tez chce paczka!!!
Ps. Taka ciekawostka.. grecy w tlusty czwartek jedza tlusto czyli wcinaja mieso :D fajny klimat jest wtedy bo doslownie wszędzie stoi grill i piecze sie miesko ;) przed domami, sklepami itp :)

Malinka1984 nie wiem juz czy to dobrze czy zle ze nie ma zapalenia pluc... z jednej strony dobrze, a z drugiej nie bo dalej nie wiesz co bodakowi dolega i się pewnie przez to dodatkowo martwisz... dawaj znac jak cos bedziesz wiedziec!

Sulka moze starczy wozek z dostawka?

fazerka nie wiem czy przy moim obecnym zapachowstręcie ten wszechobecny grill by mnie cieszył:)

a teraz propo plotek.. o ciąży na razie nie informowalismy zbytnio, tyle co w pracy bo nie mogę wszystkiego robić, Czekalismy do II trymestru z racji przykrych poprzednich doświadczeń. POwiedzielismy tydzień temu paru osobom z racji już wejścia w ten trymestr a dziś przyjechała szwagierka z nowiną,że ja już urodziłam :D :D :D ot i tak leci info od ludzia do ludzia:D

Ja już przytyłam 5kg i brzuch mi bardzo dokucza. Ćwiczę sobie codziennie, ale tylko dla lepszego samopoczucia. Z synem tyłam na potęgę, schudłam potem na wiór dosyć szybko. Mam mega wstręt do mięsa, a tak poza tym żadnych zachcianek .... za słodyczami nie przepadam, natomiast mam straszne pragnienie na wodę do picia. Cukier sprawdziłam, w normie.
Bardzo mi natomiast dokuczają bóle głowy, zawsze miałam z tym problem a teraz nic nie mogę zaradzić ;(

reklama
Maryńka, tylko oprócz tego crp i lekkiej gorączki Maćkowi nic nie jest, nie kaszle, nie ma kataru... A dziś na rtg i usg wyszło, że naczyniak nachodzi na niemal całe lewe płucko i je uciska tak, że mały słabo nim oddycha... jutro kazali od rana być na czczo, może uda się go na tomografię albo rezonans wepchnąć...

Przepraszam, że tak tylko o sobie ale humor cały straciłam, myślałam, że wszystko idzie ku dobremu i będziemy niedługo wychodzić... :(

Agnesdem, ja też w pierwszej ciąży chciałam szybciej brzuszka, teraz jak najdłużej bym nie chciała bo pamiętam, jak później robi się ciężko.

Z książek mam jedną Zawitkowskiego, Hogg to dla mnie bardziej tresura, ja nie umiem np. zostawić płaczącego dziecka w pokoju i wyjść...

W pierwszej ciąży przytyłam 18 kg, 10 kg zeszlo same a z 8 walczylam jakiś czas. Teraz chciałabym mniej.

A ja nadal nie mam większych zachcianek. Nadal mam ble w buzi i ciągle gum potrzebuję. teraz testuję cytrusowe.

Do góry