reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Iwona35, juz wielokrotnie sie przekonalam, ze po przeliczeniu, u nas ciuchy z HM sa po prostu tansze, niz w Polsce :eek: Inna sprawa, ze patrze przewaznie na towary przecenione, teraz jest np.mnostwo ciazowych bluzek za rownowartosc 35 zlotych...

Kochana, ozloce Cie :tak: To kiedy podac Ci adres do wysylki ? :-D :p
Obslinilam sie tylko.. Nie dosc, zem glodna, to jeszcze chcesz mi domowe paczki wysyslac... :D
HAhah dam bliżej tłustego czwartku znać;) musi mi przejść nadwrazliwość na zapachy bo one niestety przy smażeniu bardzo pachną albo chociaż na jeden dzień osłabnąć i się wezmę bo moje dziewczynki też tylko te domowe chcą, są o tyle lepsze że nawet 3 dni później są dobre. W sam raz na wysyłkę;)

reklama
Hope, tak, jesteśmy sami, w izolatce.

Mieliśmy rentgen i usg. Zapalenia płuc nie ma, ślad płynu w opłucnej. Nadal nie wiedzą, co mu jest, crp z dziś 20, a jak się przyjmowaliśmy było 10... tydzień brania antybiotyków i 2 razy wzrosło... zalamka...
Kurczę nie fajnie:(
Zdroweczka dla synunia biedaczek:(
Czemu dzieci muszą cierpiec:(
HAhah dam bliżej tłustego czwartku znać;) musi mi przejść nadwrazliwość na zapachy bo one niestety przy smażeniu bardzo pachną albo chociaż na jeden dzień osłabnąć i się wezmę bo moje dziewczynki też tylko te domowe chcą, są o tyle lepsze że nawet 3 dni później są dobre. W sam raz na wysyłkę;)
O ooo smaczka narobilas:)
Malinka zdrówka dla małego

Mój mąż poszedł mi ciasto upiec z truskawkami
Następna :)

Agnesdem - przy poprzednich ciążach miałam te same książki, co ma(miała) MamaWiki i Maryńka, Margerita są naprawdę bardzo dobre. A ta Twoja, to jaki tytuł?
Julka, ale fajnie!!! :)
Julita, ja tak nie mam. Mogę je jeść.
Aga30, MalinowaMarta - z tymi dietami przed ciążą i liczeniem kalorii to jak u mnie, ale teraz gorzej :/
Ruda, a w drugim trymestrze ile?
Agunia, dlaczego tak znikasz?? Pisz częściej!! Też się czuję póki co grubsza. Spodni biodrówek już nie zapnę :/
Iwona35 - o tak!! Dopiero dzisiaj zamarzyło mi się pączki lub bułki drożdżowe domowe...Mniam...
Malinko - :( Kurczę...No nie za fajnie :( Dobrze, że chociaż nie ma tego zapalenia płuc :/
Iwonaimaja, ciężka sprawa. Nie wiem nawet co poradzić. Ale dobrze, że jesteś konsekwentna, może to w końcu coś da.

Wybieram się właśnie z nią do dentysty z tym gazem tylko trochę muszę uzbierać bo to koszt ponad 200zł

Ja na szczęście mam spokój z zębami dzisiaj zrobiłam drugiego

Wybieram się właśnie z nią do dentysty z tym gazem tylko trochę muszę uzbierać bo to koszt ponad 200zł

Ja na szczęście mam spokój z zębami dzisiaj zrobiłam drugiego
U nas pomogło byliśmy tylko dwa razy potem dała sobie już leczyć bez gazu a uwierz byla już tragedia:(
I ważne że jesteś konsekwentną.

Agnesdem - przy poprzednich ciążach miałam te same książki, co ma(miała) MamaWiki i Maryńka, Margerita są naprawdę bardzo dobre. A ta Twoja, to jaki tytuł?
Julka, ale fajnie!!! :)
Julita, ja tak nie mam. Mogę je jeść.
Aga30, MalinowaMarta - z tymi dietami przed ciążą i liczeniem kalorii to jak u mnie, ale teraz gorzej :/
Ruda, a w drugim trymestrze ile?
Agunia, dlaczego tak znikasz?? Pisz częściej!! Też się czuję póki co grubsza. Spodni biodrówek już nie zapnę :/
Iwona35 - o tak!! Dopiero dzisiaj zamarzyło mi się pączki lub bułki drożdżowe domowe...Mniam...
Malinko - :( Kurczę...No nie za fajnie :( Dobrze, że chociaż nie ma tego zapalenia płuc :/
Iwonaimaja, ciężka sprawa. Nie wiem nawet co poradzić. Ale dobrze, że jesteś konsekwentna, może to w końcu coś da.
Znalazłam taką tabelkę
707f816a9804b6dd48cadfdb089b5376.jpg

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ale dzisiaj dziwny dzień w pracy ktoś coś odgrzewal i tak zasmierdzialo ze myślałam że nie wytrzymam tak mnie to obrzydzilo ze nie mogłam w domu noc zjeść ale wypiłam rosołu trochę i mi przeszło wiec zjadlam krewetki z pomidorami koktajlowymi pietruszeczka mniammm no dziś do tego zakupiłam dodatkowe witaminy które gin mi polecił:)a co do książki jak sprawdzę ten tytuł to dam wam znać..bo czytałam opinie i wszyscy piszą ze dobra książka jest to poradnik jak inne ale chyba bardziej szczegółowy 69zł no i do 6 roku życia wiecie jak pisałam wcześniej wasza intuicja jest najlepsza ale warto poczytać różne ciekawostki a może się coś przyda..

reklama
Aaa co do pączkow to znowu robicie smakaaaaa dziewczynyyyyy :)aaa fajna ta tabelka no co do wagi to kurcze wiem.ze to trudne bo chce się troszkę więcej jessc...ale trzeba uważać bo po co tyć na umór i wyglądać później jak Szafa :)wszystko zależy od psychiki -no ale paczka od czasuuuuuuu do czasu można zjeść ;-)

Do góry