reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mąż dzisiaj przyniósł pysznego wędzonego łososia bo jego kolega ma wędzarnie.... ech odbije sobie po porodzie. Mam nadzieje,że jak najszybciej go zje ;)

mamawiki32, a czemu nie jesz? Wiem, że nie wolno jeść sushi i unikać owoców morza, ale łososia? Czy chodzi o to, że wędzony?

Gdyby był wędzony na gorąco to bym się nie bała, ale on jest w środku taki w połowie surowy. Kazałam dopytać kolegę i potwierdził,że raczej wędzony był tak w 40stopniach. W surowych rybach może być jakaś listeria.

reklama
MalinowaMarta, na youtube są ćwiczenia w ciąży, w zależności od dnia ćwiczę dłużej lub krócej, głównie skupiam się na rozciąganiu i ćwiczeniach na nogi i biodra, bo mam z tym problem. Brzuszka oczywiście nie ćwiczymy :)

Do góry