reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwona35, juz wielokrotnie sie przekonalam, ze po przeliczeniu, u nas ciuchy z HM sa po prostu tansze, niz w Polsce :eek: Inna sprawa, ze patrze przewaznie na towary przecenione, teraz jest np.mnostwo ciazowych bluzek za rownowartosc 35 zlotych...

Kochana, ozloce Cie :tak: To kiedy podac Ci adres do wysylki ? :-D :p
Obslinilam sie tylko.. Nie dosc, zem glodna, to jeszcze chcesz mi domowe paczki wysyslac... :D
HAhah dam bliżej tłustego czwartku znać;) musi mi przejść nadwrazliwość na zapachy bo one niestety przy smażeniu bardzo pachną albo chociaż na jeden dzień osłabnąć i się wezmę bo moje dziewczynki też tylko te domowe chcą, są o tyle lepsze że nawet 3 dni później są dobre. W sam raz na wysyłkę;)

reklama
Hope, tak, jesteśmy sami, w izolatce.

Mieliśmy rentgen i usg. Zapalenia płuc nie ma, ślad płynu w opłucnej. Nadal nie wiedzą, co mu jest, crp z dziś 20, a jak się przyjmowaliśmy było 10... tydzień brania antybiotyków i 2 razy wzrosło... zalamka...
Kurczę nie fajnie:(
Zdroweczka dla synunia biedaczek:(
Czemu dzieci muszą cierpiec:(
HAhah dam bliżej tłustego czwartku znać;) musi mi przejść nadwrazliwość na zapachy bo one niestety przy smażeniu bardzo pachną albo chociaż na jeden dzień osłabnąć i się wezmę bo moje dziewczynki też tylko te domowe chcą, są o tyle lepsze że nawet 3 dni później są dobre. W sam raz na wysyłkę;)
O ooo smaczka narobilas:)
Malinka zdrówka dla małego

Mój mąż poszedł mi ciasto upiec z truskawkami
Następna :)

Agnesdem - przy poprzednich ciążach miałam te same książki, co ma(miała) MamaWiki i Maryńka, Margerita są naprawdę bardzo dobre. A ta Twoja, to jaki tytuł?
Julka, ale fajnie!!! :)
Julita, ja tak nie mam. Mogę je jeść.
Aga30, MalinowaMarta - z tymi dietami przed ciążą i liczeniem kalorii to jak u mnie, ale teraz gorzej :/
Ruda, a w drugim trymestrze ile?
Agunia, dlaczego tak znikasz?? Pisz częściej!! Też się czuję póki co grubsza. Spodni biodrówek już nie zapnę :/
Iwona35 - o tak!! Dopiero dzisiaj zamarzyło mi się pączki lub bułki drożdżowe domowe...Mniam...
Malinko - :( Kurczę...No nie za fajnie :( Dobrze, że chociaż nie ma tego zapalenia płuc :/
Iwonaimaja, ciężka sprawa. Nie wiem nawet co poradzić. Ale dobrze, że jesteś konsekwentna, może to w końcu coś da.

Wybieram się właśnie z nią do dentysty z tym gazem tylko trochę muszę uzbierać bo to koszt ponad 200zł

Ja na szczęście mam spokój z zębami dzisiaj zrobiłam drugiego

Wybieram się właśnie z nią do dentysty z tym gazem tylko trochę muszę uzbierać bo to koszt ponad 200zł

Ja na szczęście mam spokój z zębami dzisiaj zrobiłam drugiego
U nas pomogło byliśmy tylko dwa razy potem dała sobie już leczyć bez gazu a uwierz byla już tragedia:(
I ważne że jesteś konsekwentną.

Agnesdem - przy poprzednich ciążach miałam te same książki, co ma(miała) MamaWiki i Maryńka, Margerita są naprawdę bardzo dobre. A ta Twoja, to jaki tytuł?
Julka, ale fajnie!!! :)
Julita, ja tak nie mam. Mogę je jeść.
Aga30, MalinowaMarta - z tymi dietami przed ciążą i liczeniem kalorii to jak u mnie, ale teraz gorzej :/
Ruda, a w drugim trymestrze ile?
Agunia, dlaczego tak znikasz?? Pisz częściej!! Też się czuję póki co grubsza. Spodni biodrówek już nie zapnę :/
Iwona35 - o tak!! Dopiero dzisiaj zamarzyło mi się pączki lub bułki drożdżowe domowe...Mniam...
Malinko - :( Kurczę...No nie za fajnie :( Dobrze, że chociaż nie ma tego zapalenia płuc :/
Iwonaimaja, ciężka sprawa. Nie wiem nawet co poradzić. Ale dobrze, że jesteś konsekwentna, może to w końcu coś da.
Znalazłam taką tabelkę
707f816a9804b6dd48cadfdb089b5376.jpg

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ale dzisiaj dziwny dzień w pracy ktoś coś odgrzewal i tak zasmierdzialo ze myślałam że nie wytrzymam tak mnie to obrzydzilo ze nie mogłam w domu noc zjeść ale wypiłam rosołu trochę i mi przeszło wiec zjadlam krewetki z pomidorami koktajlowymi pietruszeczka mniammm no dziś do tego zakupiłam dodatkowe witaminy które gin mi polecił:)a co do książki jak sprawdzę ten tytuł to dam wam znać..bo czytałam opinie i wszyscy piszą ze dobra książka jest to poradnik jak inne ale chyba bardziej szczegółowy 69zł no i do 6 roku życia wiecie jak pisałam wcześniej wasza intuicja jest najlepsza ale warto poczytać różne ciekawostki a może się coś przyda..

reklama
Aaa co do pączkow to znowu robicie smakaaaaa dziewczynyyyyy :)aaa fajna ta tabelka no co do wagi to kurcze wiem.ze to trudne bo chce się troszkę więcej jessc...ale trzeba uważać bo po co tyć na umór i wyglądać później jak Szafa :)wszystko zależy od psychiki -no ale paczka od czasuuuuuuu do czasu można zjeść ;-)

Do góry