HAhah dam bliżej tłustego czwartku znać musi mi przejść nadwrazliwość na zapachy bo one niestety przy smażeniu bardzo pachną albo chociaż na jeden dzień osłabnąć i się wezmę bo moje dziewczynki też tylko te domowe chcą, są o tyle lepsze że nawet 3 dni później są dobre. W sam raz na wysyłkęIwona35, juz wielokrotnie sie przekonalam, ze po przeliczeniu, u nas ciuchy z HM sa po prostu tansze, niz w Polsce Inna sprawa, ze patrze przewaznie na towary przecenione, teraz jest np.mnostwo ciazowych bluzek za rownowartosc 35 zlotych...
Kochana, ozloce Cie To kiedy podac Ci adres do wysylki ?
Obslinilam sie tylko.. Nie dosc, zem glodna, to jeszcze chcesz mi domowe paczki wysyslac...
reklama
Przykre plus taki,że chociaż zapalenie płuc wykluczoneHope, tak, jesteśmy sami, w izolatce.
Mieliśmy rentgen i usg. Zapalenia płuc nie ma, ślad płynu w opłucnej. Nadal nie wiedzą, co mu jest, crp z dziś 20, a jak się przyjmowaliśmy było 10... tydzień brania antybiotyków i 2 razy wzrosło... zalamka...
iwonaimaja
Fanka BB :)
Malinka zdrówka dla małego
Mój mąż poszedł mi ciasto upiec z truskawkami
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Kurczę nie fajnieHope, tak, jesteśmy sami, w izolatce.
Mieliśmy rentgen i usg. Zapalenia płuc nie ma, ślad płynu w opłucnej. Nadal nie wiedzą, co mu jest, crp z dziś 20, a jak się przyjmowaliśmy było 10... tydzień brania antybiotyków i 2 razy wzrosło... zalamka...
Zdroweczka dla synunia biedaczek
Czemu dzieci muszą cierpiec
O ooo smaczka narobilasHAhah dam bliżej tłustego czwartku znać musi mi przejść nadwrazliwość na zapachy bo one niestety przy smażeniu bardzo pachną albo chociaż na jeden dzień osłabnąć i się wezmę bo moje dziewczynki też tylko te domowe chcą, są o tyle lepsze że nawet 3 dni później są dobre. W sam raz na wysyłkę
NastępnaMalinka zdrówka dla małego
Lila
Agnesdem - przy poprzednich ciążach miałam te same książki, co ma(miała) MamaWiki i Maryńka, Margerita są naprawdę bardzo dobre. A ta Twoja, to jaki tytuł?
Julka, ale fajnie!!!
Julita, ja tak nie mam. Mogę je jeść.
Aga30, MalinowaMarta - z tymi dietami przed ciążą i liczeniem kalorii to jak u mnie, ale teraz gorzej :/
Ruda, a w drugim trymestrze ile?
Agunia, dlaczego tak znikasz?? Pisz częściej!! Też się czuję póki co grubsza. Spodni biodrówek już nie zapnę :/
Iwona35 - o tak!! Dopiero dzisiaj zamarzyło mi się pączki lub bułki drożdżowe domowe...Mniam...
Malinko - Kurczę...No nie za fajnie Dobrze, że chociaż nie ma tego zapalenia płuc :/
Iwonaimaja, ciężka sprawa. Nie wiem nawet co poradzić. Ale dobrze, że jesteś konsekwentna, może to w końcu coś da.
Julka, ale fajnie!!!
Aga30, MalinowaMarta - z tymi dietami przed ciążą i liczeniem kalorii to jak u mnie, ale teraz gorzej :/
Agunia, dlaczego tak znikasz?? Pisz częściej!! Też się czuję póki co grubsza. Spodni biodrówek już nie zapnę :/
Iwona35 - o tak!! Dopiero dzisiaj zamarzyło mi się pączki lub bułki drożdżowe domowe...Mniam...
Malinko - Kurczę...No nie za fajnie Dobrze, że chociaż nie ma tego zapalenia płuc :/
Iwonaimaja, ciężka sprawa. Nie wiem nawet co poradzić. Ale dobrze, że jesteś konsekwentna, może to w końcu coś da.
iwonaimaja
Wybieram się właśnie z nią do dentysty z tym gazem tylko trochę muszę uzbierać bo to koszt ponad 200zł
Ja na szczęście mam spokój z zębami dzisiaj zrobiłam drugiego
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U nas pomogło byliśmy tylko dwa razy potem dała sobie już leczyć bez gazu a uwierz byla już tragediaWybieram się właśnie z nią do dentysty z tym gazem tylko trochę muszę uzbierać bo to koszt ponad 200zł
I ważne że jesteś konsekwentną.
ruda@91
Znalazłam taką tabelkęAgnesdem - przy poprzednich ciążach miałam te same książki, co ma(miała) MamaWiki i Maryńka, Margerita są naprawdę bardzo dobre. A ta Twoja, to jaki tytuł?
Julka, ale fajnie!!!
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ale dzisiaj dziwny dzień w pracy ktoś coś odgrzewal i tak zasmierdzialo ze myślałam że nie wytrzymam tak mnie to obrzydzilo ze nie mogłam w domu noc zjeść ale wypiłam rosołu trochę i mi przeszło wiec zjadlam krewetki z pomidorami koktajlowymi pietruszeczka mniammm no dziś do tego zakupiłam dodatkowe witaminy które gin mi poleciła co do książki jak sprawdzę ten tytuł to dam wam znać..bo czytałam opinie i wszyscy piszą ze dobra książka jest to poradnik jak inne ale chyba bardziej szczegółowy 69zł no i do 6 roku życia wiecie jak pisałam wcześniej wasza intuicja jest najlepsza ale warto poczytać różne ciekawostki a może się coś przyda..
reklama
Aaa co do pączkow to znowu robicie smakaaaaa dziewczynyyyyy aaa fajna ta tabelka no co do wagi to kurcze wiem.ze to trudne bo chce się troszkę więcej jessc...ale trzeba uważać bo po co tyć na umór i wyglądać później jak Szafa wszystko zależy od psychiki -no ale paczka od czasuuuuuuu do czasu można zjeść ;-)