reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny, szkoda czasu i nerwów na kłótnie. Ja założyłam, że Stokrotka chciała pocieszyć i uspokoić Venicee swoją wypowiedzią i jej intencje były jak całej reszty. A wyszła niepotrzebna awantura.
Faktycznie, różne historie mamy za sobą i różne obawy przed sobą.
Szanujmy się nawzajem i nie dajmy się wkręcić w nieprzyjemne dyskusje i licytacje, komu bardziej źle..

reklama
Stokrotko taki drobny szczegół..." jedyna" a " jedyna z nas" to co innego. Dołączyłaś do nas niedawno, do tamtego momentu żadna z nas nie miała takich przejść z ciążą jak właśnie Venice stąd to sformułowanie Fazerkamm. Jeśli czytasz czytaj dokładnie i nie miej pretensji bo nie zrozumiałaś albo zrozumiałaś co chciałaś.

Okay, nie znamy sie przeciez.. A ja poczulam sie urazona, bo ujawnilo sie troche moje zyczeniowe myslenie "a wszyscy sie powinni domyslec". A piszac "jedyna z nas", hmm, umiescilam w tym zwrocie rowniez siebie, co spowodowalo ogromny dysonans, w zwiazku z tym, przez co musielismy przejsc, a ja ledwo uszlam z zyciem.

Z grubsza chodzilo mi o to, ze w pewnym momencie test pappa przestaje byc wazny, jesli przeszlo sie...wiele.

Mniejsza z tym. Nadal jestem urazona, ale mam inny "klopot", wypralam swoj ulubiony sweter - zobaczcie. Spiore to czyms ?!?

Wypralam go razem z dzinsami, nie sadzilam, ze stare dzinsy moga zafarbowac... :(

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    284,2 KB · Wyświetleń: 52
Wrzucilam go raz jeszcze do pralki, tym razem z Vanishem, ale plamy tylko odrobine zbledly..

Poza tym, m.przyrzadzil lazanie na kolacje.. Tylko nie uprzedzil mnie, ze wpakowal do niej i chili i czosnek... Uff, jestem czerwona, jak burak po takim jedzeniu :/

Wrzucilam go raz jeszcze do pralki, tym razem z Vanishem, ale plamy tylko odrobine zbledly..

Poza tym, m.przyrzadzil lazanie na kolacje.. Tylko nie uprzedzil mnie, ze wpakowal do niej i chili i czosnek... Uff, jestem czerwona, jak burak po takim jedzeniu :/

Ciężki kolor swetra może jeszcze 2 razy w wanischu i zblednieje ;) napisałam ci wiadomość na priv :)

Może zalej vanishem jeszcze i zostaw na noc.
Ja wróciłam ze sklepu, te małe ubranka nie dają mi żyć... kupiłam nowe suplementy przy okazji z DHA tak jak radził doktorek. Jutro też badania, krew i mocz.

reklama
malinowa nie ja chodzę pytanie ma za sobą kilka lat leczenia niepłodności i leczę się w prywatnej klinice i tam jest wszystko prywatnie ....I mogłabym pójść do lekarza rodzinnego ale dużo badań co ja mam robionych i tak nie jest refundowane. ..

Do góry