reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny, szkoda czasu i nerwów na kłótnie. Ja założyłam, że Stokrotka chciała pocieszyć i uspokoić Venicee swoją wypowiedzią i jej intencje były jak całej reszty. A wyszła niepotrzebna awantura.
Faktycznie, różne historie mamy za sobą i różne obawy przed sobą.
Szanujmy się nawzajem i nie dajmy się wkręcić w nieprzyjemne dyskusje i licytacje, komu bardziej źle..

reklama
Stokrotko taki drobny szczegół..." jedyna" a " jedyna z nas" to co innego. Dołączyłaś do nas niedawno, do tamtego momentu żadna z nas nie miała takich przejść z ciążą jak właśnie Venice stąd to sformułowanie Fazerkamm. Jeśli czytasz czytaj dokładnie i nie miej pretensji bo nie zrozumiałaś albo zrozumiałaś co chciałaś.

Okay, nie znamy sie przeciez.. A ja poczulam sie urazona, bo ujawnilo sie troche moje zyczeniowe myslenie "a wszyscy sie powinni domyslec". A piszac "jedyna z nas", hmm, umiescilam w tym zwrocie rowniez siebie, co spowodowalo ogromny dysonans, w zwiazku z tym, przez co musielismy przejsc, a ja ledwo uszlam z zyciem.

Z grubsza chodzilo mi o to, ze w pewnym momencie test pappa przestaje byc wazny, jesli przeszlo sie...wiele.

Mniejsza z tym. Nadal jestem urazona, ale mam inny "klopot", wypralam swoj ulubiony sweter - zobaczcie. Spiore to czyms ?!?

Wypralam go razem z dzinsami, nie sadzilam, ze stare dzinsy moga zafarbowac... :(

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    284,2 KB · Wyświetleń: 55
Wrzucilam go raz jeszcze do pralki, tym razem z Vanishem, ale plamy tylko odrobine zbledly..

Poza tym, m.przyrzadzil lazanie na kolacje.. Tylko nie uprzedzil mnie, ze wpakowal do niej i chili i czosnek... Uff, jestem czerwona, jak burak po takim jedzeniu :/

Wrzucilam go raz jeszcze do pralki, tym razem z Vanishem, ale plamy tylko odrobine zbledly..

Poza tym, m.przyrzadzil lazanie na kolacje.. Tylko nie uprzedzil mnie, ze wpakowal do niej i chili i czosnek... Uff, jestem czerwona, jak burak po takim jedzeniu :/

Ciężki kolor swetra może jeszcze 2 razy w wanischu i zblednieje ;) napisałam ci wiadomość na priv :)

Może zalej vanishem jeszcze i zostaw na noc.
Ja wróciłam ze sklepu, te małe ubranka nie dają mi żyć... kupiłam nowe suplementy przy okazji z DHA tak jak radził doktorek. Jutro też badania, krew i mocz.

reklama
malinowa nie ja chodzę pytanie ma za sobą kilka lat leczenia niepłodności i leczę się w prywatnej klinice i tam jest wszystko prywatnie ....I mogłabym pójść do lekarza rodzinnego ale dużo badań co ja mam robionych i tak nie jest refundowane. ..

Do góry