reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Zresztą prowadzenie ciąży wporownaniu z walką o ciążę to już bardzo mały wydatek .... naprawdę czasami z mezem rozkladalismy ręce skąd brać an leczenie ale na szczęście Bóg nas wysłuchał wiec teraz już nie marudze na nic ;)))

Myślisz pozytywnie i dziękuj Bogu ;) ja chyba jak urodze pojadę na jasna górę podziękować ;)

Gwiazda ja napewno tez!!!!

Powiem ci ze byłam pewna chodź się nie badała ze nir mogę mieć dzidzi ale w listopadzie tamtego roku zmarł mój tata i leżał PRZEZ niedziele a u nas jest tak ze jak ktoś leżał przez niedziele to brał kogoś za sobą ale ktoś mi powiedział ze może przyjść nowe życie i przez rok się modliłam i w październiku domyślam się ze jednaj jestem w ciąży bo nikogo nie wziol dlatego chcę podziękować ;)

aż się wzruszyłam. .... smutne ale widocznie Pan Bóg tak chciał. ... my czasami tego nie rozumiemy ze coś dzieje się po coś.... Nam ludziom ciężko zrozumieć wiele ale jedno jest pewne Twój tato juz zna Twojego aniołka i napewno jest dumny ze będzie miał tak wspanielego wnuka/wnuczka. ..

Sarka2016 i Gwiazda237, co prawda nie jestem ani specjalnie wierzaca, ani zabobonna, ale gdybym byla - podpisalabym sie pod Wami obiema rekami :)

<3 Raczej nie pojde na Jasna Gora, Ale za to obiecalam sobie rozne poziomy dobroczynnosci :)

A co do badan moczu - co macie badane ? Heh.. U nas ani morfologii, ani moczu... Txn.mocz tak, ale jedynie na obecnosc bakterii... Testem paskowym, jaki sama moge sobie zrobic :(

aż się wzruszyłam. .... smutne ale widocznie Pan Bóg tak chciał. ... my czasami tego nie rozumiemy ze coś dzieje się po coś.... Nam ludziom ciężko zrozumieć wiele ale jedno jest pewne Twój tato juz zna Twojego aniołka i napewno jest dumny ze będzie miał tak wspanielego wnuka/wnuczka. ..

Podejrzewam ze tata z mamą tam u góry nade mną czuwają jak reszta rodziny bo zaczęło się źle ale czułam jak dają mi siłę do walki o tego malucha który będzie dla mnie całym życiem .Ale wierz mi musze dać radę nie jest mi łatwo brakuje rodziców chodź mam wspaniałych dziadków i siostrę wiec daje rade ;)

hahahah nawet nie wiedzie jak strasznie "zazdroszczę" tym które mają tak ze mężowie strzelali gola za pierwszym razem .... ja na Waszym miejscu bym kupiła duże piwko mężowi i zdecydowanie dla na mszę. ...:pppp mój mąż też strzela piękne gole tylko coś ta bramka miała duża przepuszczalność; ppp

reklama
Do góry