reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
MalinowaMarta u nas wózek granatowa pepitka z białym stelażem, model z ubiegłego roku :-D
Na plamy Stokrotka spróbuj mydełko beckmanna z rossmana.
Sarka, zapomniałam napisać, mój fryzjer był przed świętami i po fryzurze śladu nie ma. Miałam ombre: ciemny blond na górze i jasny na końcówkach, ale teraz mam ciemny jednolity. Ombre jest fajne przy rozpuszczonych włosach a ja ostatnio przy dziecku głównie w spietych i czułam się jakbym miała zwykły odrost :-S
Ja też wiem co znaczy długie staranie o dziecko. O synka po jakimś czasie przeszliśmy laparoskopię, kiepską diagnozę, hormony, testy owulacyjne... Za to teraz los nam wynagrodził i był jeden złoty strzał :-D
A odnośnie brzucha, ja go nie znosilam na końcu ciąży, mialam wrażenie, że skóra mi pęknie, nie dało się spać, oddychać ani nic robić. Mam nadzieję, że trzeci trymestr szybko zleci...

sarka naturalnie. w 12stym cyklu. z tym ze każdy mój cykl trwał kolo 40 dniu, wiec wszystko się wydłużalo. brałam clo, duphaston, bromergon i uzywalam żelu wspomagającego zajscie, chodziłam ma monitoring a zaszłam w cyklu w którym odrzuciłam wszystko i stwierdziłam ze do ślubu odpuszczam i nie liczę dni płodnych i nie używam testów owulacyjnych ;)

sarka naturalnie. w 12stym cyklu. z tym ze każdy mój cykl trwał kolo 40 dniu, wiec wszystko się wydłużalo. brałam clo, duphaston, bromergon i uzywalam żelu wspomagającego zajscie, chodziłam ma monitoring a zaszłam w cyklu w którym odrzuciłam wszystko i stwierdziłam ze do ślubu odpuszczam i nie liczę dni płodnych i nie używam testów owulacyjnych ;)

Julka czasem jest odpuszczenie lepsze niż liczenie ja dwa cykle liczyłam i nie udało a trzeci odpuscilam totalnie i udało się ;)

reklama
Do góry