@malinka1984, kciuki dalej masz, duzo zdrowka dla synka
@kitty89, ja usmiercalam storczyki ale zmienilam sposob ich podlewania i teraz jest lepiej. wlewam wode, ktora stoi 1,5h czasem dobe do pelna a potem wylewam, podlewam raz na miesiac, wtykam takie patyczki nawozowe i jest dobrze
@Iwona35, czasem w kilkudziesieciu stronach potem ciezko cos znalezc, ale dla mnie pisz gdzie ci wygodnie
wazne, ze jestes z nami
@mamawiki32, czesto o tym mysle, ze kiedys ciaze i porody byly jak z innego swiata, ciekawe jak to bedzie wygladalo jak nasze dzieci bede kiedys rodzicami
@Kamcia2810, a probowalas jesc banany na noc, podobno zawieraja jakies skladniki po ktorych sie lepie spi kobietom w ciazy
@fazerkamm, ale fajowi tesciowe, milo, ze dostalas prezent od nich
@Zielona_stokrotka Dania, mnie też jeszcze tam nie bylo
a ciaze podobnie chyba w Uk sie prowadzi, ja jednak wole nadgorliwosc naszej sluzby zdrowia.
@sarka2016 niestety nie pomoge, zeby myje bez problemu
@iwonaimaja, moge zapytac a dlaczego Lilianke rodzilas w 35, dlaczego byla z wami tylko jeden dzien, jak nie chces to nie odpowiadaj.
@agnesdem, ja zamówiłam za 245zl. jutro przyjdzie to sie wypowiem, ale chyba, jeszcze moge miec problem by tetno zlapac, co?
odnośnie farbowania, to wlasnie niby lepiej nie w pierwszym trymestrze oraz wybierac farby bez amoniaku, ale opinie sa rozne. ja odpuszczam farbowanie w ciazy, co tam. bede piekna po porodzie
ja pije ok 1,5 litra wody dziennie.
@Kkasiulka, biedactwo, ale dobrze, ze masz kogos kto sie profesjonalnie toba zajmie. aby bylo lepiej, nie gorzej.
@AniaFania, utulaj przyjaciólkę.
@jolcia- czyli jestes ta mlodsza
ale to musialo byc zaskoczenia dla rodzicow. i ze tez lekarze, tetna dwoch plodow nie wysluchali
@Venicee*, buziaki, przytulam. stres nic ci nie pomorze. aby to nie bylo nic powaznego.
@ruda@91, jeszcze wczesnie na pierwsze ruchy, ale wlasnie od takich bulgotan sie zaczyna
ooo a duzo pijecie w ciagu dnia? w sumie powinno sie wypijać 1,5l wody- hmm nie jest to łatwe