reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Venice- masz racje, w sumie kazda z nas by sie denerwowala- ale postaraj sie przynajmniej pozytywnie myslec..o ktorej masz badania? Mi sie cos wydaje, ze po prostu lekarz chce z Toba porozmawiac bo wiek..ciaza..Moja kolezanka ma 38 i jest w ciazy to czesto tak ma ze lekarz z nia chce rozmawiac ona biedna sie stresuje a okazuje sie, ze lekarz po prostu profilaktycznie chce ja uspokoic..ze wszytsko jest dobrze..ze powinna uwarzac na to czy na tamto..wiec spokojnie..skoro mialas pozytywne wszystkie wyniki i nagle chce cie wezwac to mysle ze dlatego ze chce po prostu z Toba porozmawiac ale nie ze cos jest nie tak. Mojej innej kolezanki ciocia zaszla w wieku 41 lat to dopiero bylo szalenstwo kilka razy w tygodniu musiala byc badana kontrolowana przez lekarzy a to tylko dlatego ze w tym wieku chca utrzymac ciaze..badaja mea dokladnie kobiete dziecko..wiec spookojnieeee:)

reklama
Venice- wcale Ci się nie dziwię.... tulę mocno bo też sama miałabym stresa! ale wierzę mocno, że wszystko będzie dobrze!
Mojej koleżance źle wyliczyli, a ona już a Synka z ZD przez tydzień przeżywała wielki stress no a później się właśnie okazało, że źle to wyliczyli!
Trzymam mocno kciuki za Was!!

Doris tak co miesiąc robimy zdjęcie :)

Dziewczynki dziękuję Wam za gratulacje ja tak się cieszę, z tej wczorajszej wizyty :)))) taka radość! :) jeszcze bardziej chcę lipiec!!

Wiecie ale mnie nie wzywa mój lekarz ,tylko ten co na nfz robił usg....boje sie że ryzyko wyszło duże. Dobra nie nakręcam sie już bo zdurnieje.Jolcia super że u Ciebie dobrze -sporą dzidzię masz :D Gratuluje dziewuszki !

znowu mnie dopadła zgaga no masakraaaaa widocznie po słodkim mnie tak dopada-sama nie wiemmmmm
2nn33e3kniygf89u.png

Dziewczyny a powiecie Mo czy też już tak macie jak byście ruchy czuły i ze JUZ chciałbyś cie mieć dzidzie na świecie ?;)
To będzie moje pierwsze bobo i nie mogę się już doczekać lipca :) w brzuchu mi coś bulgocze czasami, takie dziwne uczucie, ale to na pewno jelita, w moim przypadku to na pewno za wcześnie :)

Wiecie ale mnie nie wzywa mój lekarz ,tylko ten co na nfz robił usg....boje sie że ryzyko wyszło duże. Dobra nie nakręcam sie już bo zdurnieje.Jolcia super że u Ciebie dobrze -sporą dzidzię masz :D Gratuluje dziewuszki !

Wyszlo duze, bo masz 36 lat :) Czysta logika i nieco wiedzy medycznej :)

A jak wylicza Ci ryzyko 1:2 albo 1:10 to wtedy pogadamy :D

Podziwiam, ze farbujecie wlosy..ja sie chyba nie odwaze.. A u fryzjera ostatni raz bylam w polowie lipca...

reklama
Pije zdecydowanie za malo :(

Wody butelkowanej u nad niemalze nie ma, pije sie kranowke, a teraz z kranu jest taka ziiiiiimna... Wiec pije wszelkie owocowe sagi i ekologiczny rumianek, ale nocami czasami budze sie z taka suchoscia w gardle, jakbym caly dzien nic nie pila :/

Ale wody nieee..

Do góry